Fun Factory Tiger G5 Oppladbar Rillet Dildovibrator - PRISVINNER

Klikk på bildene for å forstørre

Fun Factory Tiger G5 Oppladbar Rillet Dildovibrator - PRISVINNER

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 969,00

  Beskrivelse

  Hvis du leter etter en fyldig dildo som kan tilfredsstille deg både innvendig og utvendig, og som har en rillete struktur, så er Fun Factory Tiger G5 dildo vibratoren helt ideel.

  Tiger er for deg som gjerne vil ha en dildo i en realistisk størrelse, og for deg som setter pris på et lekkert design hvor ergonomien er helt på topp.

  Dildoen har en rillete overflate, som vil pirre og stimulere deg innvendig. Utover det, har den meget kraftige vibrasjoner, som gjør opplevelsen med Tiger meget nytelsesfull. Den kan vibrere på hele 9 forskjellige måter, som du styrer på knappene nederst på dildoen.

  Tiger har en forhøyning nedentil, som vil stimulere rundt skjedeinngangen din. Akkurat som hvis du var sammen med en ordentlig mann. 

  Den har et stilfullt design, hvor både utseendet og ergonomien er godt gjennomtenkt. F.eks. har den et meget praktisk håndtak nedentil, som gjør den enkel for deg å bruke.

  Tiger er laget av medisinsk silikon og er fthalat-fri. Dildoen er myk og fleksibel for deg å bruke, men uten at den mister den stimulerende stabiliteten sin.

  Bruk et vannbasert glidemiddel sammen med Tiger, ettersom dette vil gi deg den aller beste opplevelse med den. Du kan også nyte Tiger i badet, da den er vanntett og derfor også veldig enkel å rengjøre.  

  Fun Factory Tiger G5 dildo vibrator er oppladbar, og du trenger derfor ikke å tenke på batterier. Du lader Tiger opp med den medfølgende Click 'n' Charge USB-laderen. Vibratoren har en såkalt KeyLock funksjon, som hidrer den i å starter av seg selv i skuffen eller i kofferten. Hold FUN og (+) nede samtidigt i 3-5 sekunder for å låse leketøyet ditt opp.  

  I 2016 vant den en Red Dot pris for beste design.

  Detaljer

  MATERIALE: Medisinsk silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  STØRRELSE: 21,7 x 4 cm.
  VANNTETT: Ja.
  BATTERITYPE: Oppladbart litium (USB-lader følger med). 
  VIBRASJONER: 9 vibrasjonsnivåer. 
  LYDNIVÅ: Forholdsvis støysvak. 
  BETJENING: 3 knapper. 
  BRUKERMANUAL: Engelsk, tysk.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Stimulasjon
  Brukervennlighet
  meget pirrende veldig deilig,litt svak vibrering,men jeg fikk sprutorgasme flere ganger!!!
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Stimulasjon
  Brukervennlighet
  Musthave! Jeg har alltid en forkjærlighet for Fun Factory og deres produkter, da de bare funker. Og forkjærligheten for Fun Factory vibratorer gjør, at jeg har hatt en del av deres forskjellige vibratorer, men "Tiger" er min nye, personlige favoritt.

  For wow, den er effektiv!
  Den er virkelig den lekreste vibratoren jeg noensinne har hatt! Man kommer i den 7. himmel på kort tid. Og de forskjellige programmene gjør at man kan spice det hele opp,
  Formen på "Tiger" er spot on, da man blir stimulert innvendig, men også på klitoris og det gir noen fantastisk kraftige orgasmer. Jeg valgte min "Tiger" i svart og i tillegg ti å være mer tilfredsstillende under lek, er den også estetisk å se på.

  Jeg vil anbefale den til alle kvinner, uansett om man er ny med sexleketøy, eller om man har mye erfaring. Jeg har i alle fall funnet min nye favorittvibrator.
  5 5 1

  Du anmelder: Fun Factory Tiger G5 Oppladbar Rillet Dildovibrator - PRISVINNER

  Hvordan bedømmer du produktet? *