Hitachi Magic Wand Oppladbar Personal Massager - Prisvinner

Klikk på bildene for å forstørre

Hitachi Magic Wand Oppladbar Personal Massager - Prisvinner

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 1 495,00

  Beskrivelse

  Hitachi Magic Wand Oppladbar Personal Massager er en ekstremt kraftfull vibrator til deg som foretrekker intens klitorisstimuli eller kanskje ikke har funnet den helt riktige vibrator til å gi deg orgasme.

  Vibratoren er en videreutvikling av den originale Hitachi Magic Wand, som er både berømt og beryktet for sine utrolig kraftige vibrasjoner. Og det er en av de mest kjente og etterspurte massasjestaver i verden. Wand’en har vunndet prisen som “Årets Produkt” på den verdenskjente Xbiz Awards i 2016.

  Det nye ved denne utgaven av Hitachi Magic Wand er at den er oppladbar, hvor den originale modellen skal kobles til strøm. Det betyr bestemt ikke at massasjestaven har mistet sin kraft. Etter tre timer med oppladning, er den klar til bruk. Wand’en er faktisk så kraftig at det kun anbefales å benytte den max. 20 minutter av gangen.

  Hitachi Magic Wand Oppladbar Personal Massager har både fire alminnelige vibrasjonsmuligheter og fire forskjellige pulseringsnivåer. Hvis du benytter den sammen med litt glidekrem, vil opplevelsen føles mer sensuell og intens.

  Det effektive vibrerende hodet er laget i silikon, som føles mykt og behagelig - måde mot klitoris, men også andre steder på kroppen.

  Staven er ikke vanntett, og kan derfor helst tørkes av med en tørr, ren klut etter bruk. Vibratorhodet av silikon rengjør du best ved å bruke en sexleketøysrengjøringsspray og videre tørke over den.

  Detaljer

  MATERIALE: Stav: plast. Hode: silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  LENGDE, VIBRATOR: 34 cm.
  DIAMETER: 6 cm.
  VANNTETT: Nei.
  VIBRASJONSNIVÅER: 4 alminnelige og 4 pulserende.
  BETJENING: 3 knapper. En on/off-knapp, en til alminnelige vibrasjoner, en til pulserende nivåer.
  BRUKERMANUAL: Engelsk.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Stimulasjon
  Brukervennlighet
  Orgasmegaranti
  Samme kvalitet bare trådløs! Har den ordinære Hitachi magic wand med ledning. Like herlige vibrasjoner nå bare uten den irriterende ledninga og converter'n (230V-110V).
  Batteriet holder lenge uten nødvendig lading. Den kutter etter 20min med bruk for å unngå overoppheting men det er bare å starte den igjen så har du 20min til! Anbefales på det sterkeste!
  5 5 1

  Du anmelder: Hitachi Magic Wand Oppladbar Personal Massager - Prisvinner

  Hvordan bedømmer du produktet? *