Hot Octopuss Pulse III Solo Penisvibrator

Klikk på bildene for å forstørre

 • Hot Octopuss Pulse III Solo
 • Hot Octopuss Pulse III Solo
 • Hot Octopuss Pulse III Solo
 • Hot Octopuss Pulse III Solo
 • Hot Octopuss Pulse III Solo
 • Hot Octopuss Pulse III Solo
 • Hot Octopuss Pulse III Solo

Hot Octopuss Pulse III Solo Penisvibrator

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 899,00

  Beskrivelse

  Pulse III Solo fra Hot Octopuss er en ny utgave av den revolusjonerende penisvibrator for menn. Den stimulerer deg effektivt med dype vibrasjoner. Vibratoren vant flere priser i 2014, bl.a. en ETO Award for 'Best New Male Product'.

  Hot Octopuss Pulse III Solo er 25 % kraftigere enn 2'ern, kommer med en smart magnetisk lader og er utstyrt med et helt nytt turbo mode, som kan ta deg fra 0 til 100 på få sekunder.

  Vibratoren bruker en helt spesiell teknologi, som er oppfunnet av en dansk lege, til bruk i behandling av ryggskadet pasienter, slik at de kan få utløsning. Teknologien, som heter Penile Vibratory Stimulation, målretter dype og kraftige vibrasjoner til området rundt strengen på penisen. Med 5 forskjellige vibrasjonsnivåer er garantert en vibrasjoner som passer deg.

  Slik bruker du Hot Octopuss Pulse III Solo:

  Pulse kan både brukes med og uten ereksjon. Du setter vibratoren ned over penishodet og lar den stimulere deg. Du kan bruke Hot Octopuss Pulse Penisvibrator til onani, hvor du anvender vibratoren som et allminneligt håndjobb. Du kan også bruke virbratoren håndsfritt.

  Hot Octopuss Pulse er oppladbar med en praktisk magnetisk lader og er dessuten vanntett. Vi anbefaler å lade vibratoren i 12 timer innen første bruk.

  Detaljer

  MATERIALE: Silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEKSFRI: Ja.
  LENGDE: 12 cm.
  BREDDE: 7 cm.
  VANNTETT: Ja.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Materiale og kvalitet
  Generell vurdering
  Stimulasjon
  Brukervennlighet
  Orgasmegaranti
  Morsom idé Kjøpte denne i jakten på noe nytt og morsomt.
  Pakket opp en pent innpakket, og meget solid sort leke som så annerledes ut enn alt annet jeg tidligere har sett. Etter en kort lading er den klar til bruk. Den har "vinger" av akkurat passelig hard silikon som holder fast, og en knott/pute som pulserer og stimulerer undersiden av penis. Og at den pulserer er det ingen tvil om, hverken for dine eller naboens ører. At den ikke helt får til stimulingsdelen er det bare du som oppdager.
  Materialer og konstruksjon er topp, ingen skarpe kanter eller andre ubehageligheter du vil ha i nærheten av junior. At den lades via USB og har en solid propp som gjør den vanntett er helt klare fordeler. På grunn av den samme vanntettheten er knappene for styring av enheten harde og litt knotete. Hastighet og pulseringsmønstre lar seg styres hver for seg, som er noe f.eks. Cobra Libre mangler.
  Med andre ord:

  + solid bygget
  + godt materialvalg
  + en veldig god idé
  + god kontroll når man finner knappene ordentlig

  - høres ut som et pressluftbor
  - stimulerer bare undersiden av penis/penishodet
  - den er såpass tung at den ikke kan overlates til seg selv, men må holdes hele tiden
  5 2 1

  Du anmelder: Hot Octopuss Pulse III Solo Penisvibrator

  Hvordan bedømmer du produktet? *