Jimmyjane Hello Touch X Black Elektro Finger Vibrator
Jimmyjane Hello Touch X Black Elektro Finger Vibrator
kr 1 195,00
Jimmyjane Hello Touch X Black Finger Vibrator
Jimmyjane Hello Touch X Black Finger Vibrator
Jimmyjane Hello Touch X Black Finger Vibrator

Jimmyjane Hello Touch X Black Elektro Finger Vibrator

kr 1 195,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse
Den nye Jimmyjane Hello Touch X Black fingervibrator kan vibrere, men kommer nå også med elektroimpulser, som er perfekt både til solo- og parlek. På grunn av de ekstremt effektive elektroimpulsene, har Hello Tough blitt mye benyttet innenfor SM-miljøet. Bruk Hello Touch X Black Finger Vibrator til både alminnelig massasje og til ekstra frekk stimulering i den mer kinky avdelingen. 

Fingervibratoren består av to sett fingerpads - en til vibrasjoner og en til elektrostimuli. Fingerpads'ene har et fleksibelt silikonelastikk, som trekkes over fingerspissene og forbindes med en ledning til en mansjett. Mansjetten er laget i et mykt neoprenlignende materiale, som festes rundt håndleddet. Batteriene er festet til mansjetten, og er oppladbare. Det er også på mansjetten du skrur produktet av og på, styrer vibr asjonene eller elektroimpulsene, og er meget brukervennlig. 

Du kan variere mellom de to forskjellige settene med fingerpads. Hvis du ønsker å eksperimentere med elektriske impulser, tar du de padsene med to små metalldeler. Disse er av rustfritt stål. Når du bruker elektropadsene, er det 10 nivåer av elektrostyrke og 6 pulserende nivåer. Elektroimpulser tilfører en helt ny dimensjon til både forspill, massasje, BDSM og sex. Det er virkelig trøkk i impulsene. 

Hver berøring med elektroimpulsene fremkaller en unik, kilende fornemmelse med små, nytelsesfulle støt, som dere gradvist kan skru opp. Vi anbefaler å starte rolig ut, og forsøke elektroimpulsene først på mindre følsomme deler, som for eksempel lår eller armer. Etter dere har blitt mer fortrolige med impulsene, kan dere forsøke dere på mer intime områder. Da impulsene er såpass kraftige, er det en rik mulighet for "å komme i støtet." 

Hello Touch X er meget diskrét og nesten lydløs, og fordi den er 100 % vanntett kan den både benyttes utvendig og innvendig - og kan også tas med i dusjen. Det er kun fantasien som setter grenser. Fingervibratoren er laget i medisinsk silikon og rustfritt stål, og opplades via USB-ledning, som medfølger. Etter full oppladning kan Hello Touch X kjøre 40 minutter med vibrasjonene, og i 3 timer med de elektriske stimulasjonene. 

Husk og rengjøre leketøyet etter bruk, så du sikrer god hygiene og at det er klart igjen til neste gang lysten melder seg. 
Detaljer
ANVENDELSESOMRÅDER: Hele kroppen, men spesielt på kjønnsdeler, brystvorter, G-punkt og andre erogene soner.
Lengde: 2 cm (vibratorhodene).
Diameter: 1,5 cm (vibrasjonshodene).
VANNTETT: Ja.
FTALATFRI: Ja.
BATTERITYPE: USB-oplader (medfølger).
VIBRASJONER: Vibrasjonene: 1 niveau. Elektroimpulserne: 10 styrkenivåer. 6 impulsnivåer.
LYDNIVÅ: Nesten lydløs. VARENUMMER: 14837.
Anmeldelser
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fremdeles sin første anmeldelse til gode. Hjelp andre - gi oss din mening!
0.0
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no