Kiiroo Interactive Couple Set Onyx+ Mastubator og Pearl2 Vibrator
Kiiroo Interactive Couple Set Onyx+ Mastubator og Pearl2 Vibrator
kr 2 995,00
Legg i handlekurv
Kiiroo Couple 2 Interaktiv Vibrator og Mastubator produkt og app 1
Kiiroo Couple 2 Interaktiv Vibrator og Mastubator produkt og app 2
Kiiroo Interactive Couple Set Onyx+ Mastubator og Pearl2 Vibrator bilde av emballasje 90

Kiiroo Interactive Couple Set Onyx+ Mastubator og Pearl2 Vibrator

2.7 (2)
Utsolgt fra lager - Kontakt kundeservice for å få opplyst leveringsdato.
kr 2 995,00
Oversikt
Beskrivelse

Bring nytt og pirrende liv til langdistanseforholdet med eksklusive Interactive Couple Set fra Kiiroo. Settet inneholder en Onyx+ masturbator og en Pearl2 vibrator, som kan brukes hver for seg eller kobles sammen, så det føles som om dere har sex i virkeligheten. 

Stilfulle Pearl2 er en berøringssensitiv dildovibrator med en anatomisk buet form som treffer blink på G-punktet hennes.

Han får til gjengjeld glede av en ytterst realistisk opplevelse med Onyx+. Masturbatoren har et deilig sleeve fylt med nupper og er dessuten utstyrt med innovative bevegelsessensorer. Penisen stimuleres av 10 ringer som beveger seg opp og ned langs staken din. Du kan nyte opptil 140 "strokes" i minuttet.

Du kan bruke dem alene eller la din partner styre ditt klimaks med appen, der du også finner et stort utvalg av interaktive voksenfilmer og pirrende spill. 

For å kunne bruke Pearl og Onyx sammen med en partner skal de kobles til en PC med Bluetooth. Deretter vil deres bevegelser og muskelsammentrekninger registreres og overføres, slik at dere får den ultimate virtual reality sex-opplevelsen. 

Detaljer

MATERIALE: Silikon, ABS-plast.
ALLERGENER: Fri for ftalater og lateks.
VANNTETT: Ja.
MÅL, MASTURBATOR: 
- Lengde: 24 cm.
- Indre dybde: 8 cm.
- Indre diameter: 4 cm.
MÅL, VIBRATOR: 
- Lengde: 30 cm.
- Diameter: 3,8 cm.
APP: Feel Connect.
FORBINDELSE: Bluetooth.
STRØMKILDE: Oppladbar (USB-kabel følger med).

VARENUMMER: 18889.
Anmeldelser
2.7
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (2)
Litt kjipt, men frekk

klarte ikke å bruke det da det er litt tungvint å sette opp og linke i appen. Delen som er tenkt til mannen gikk i stykker 2 ganger, så nå venter jeg på at en nyere oppgradert versjon skal komme. Les mer

-
5 4 1
Styr unna

Produkt kommer i en ganske sexy innpakning og ser lekker ut når du åpner opp. Men dama var ikke fornøyd med vibrasjonene. Den var for svak og ubehagelig å holde i. Onyx+ var ikke mye å skryte av heller. Tilkoblingen til interaktive videoer er knotete og utvalget er lite. Når det kommer til grunnen til vi kjøpte produktet, så var detmuligheten til å koble disse sammen over nett. Så avstandsforholdet skulle være litt mer spennende. Dette var ikke som reklamert. Man skal "føle" partnerensinnstillinger osv. Funker elendig for å si det sånn. Et produkt med en god ide, men elendig utførelse på. Les mer

-
5 1 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no