King Cock Plus Triple Density Dildo 15,2 cm
King Cock Plus Triple Density Dildo 15,2 cm
kr 449,00
King Cock Plus Triple Density Dildo 15 cm  1
King Cock Plus Triple Density Dildo 15 cm  2
King Cock Plus Triple Density Dildo 15 cm  3
King Cock Plus Triple Density Dildo 15 cm produkt i hånd 50
King Cock Plus Triple Density Dildo 15 cm bilde av emballasje 90

King Cock Plus Triple Density Dildo 15,2 cm

3.5 (2)
Tilbake på lager den 23.08.2022 - Kontakt kundeservice for å få opplyst leveringsdato.
kr 449,00
Oversikt
Beskrivelse

Med sine 12,7 cm som kan føres inn og en diameter på 4,1 cm, er denne dildoen fra King Cock perfekt for deg med liten eller ingen erfaring med dildoer fra tidligere, eller deg som foretrekker mindre fylde. I tillegg til den gjennomsnittlige størrelsen har dildoen realistiske trekk i form av et markert penishode og tydelige blodårer.

Dildoen har tre forskjellige lag som gjør at den også føles realistisk. De tre lagene består av en hard kjerne, en fast bunn og en myk overflate laget av Fanta Flesh. Det nye Fanta Flesh-materialet har dessuten en mer nøytral lukt enn det har hatt tidligere, og bidrar dermed til en virkelighetsnær opplevelse.

Dildoen er samtidig fleksibel nok til at den kan brukes i flere forskjellige stillinger. Smør den inn med vannbasert glidemiddel før du går i gang med å leke for best mulig resultat.

Hvis du vil nyte uten å bruke hendene, kan du feste dildoens sugekopp til en jevn og glatt overflate. For å få dildoen til å sitte best mulig bør du fukte sugekoppen, så den får bedre fatt på underlaget. Dersom du vil ha med partneren din på leken, kan du plassere dildoen i et seletøy med en O-ring på 4 cm (diameter).

Detaljer

MATERIALE: Fanta Flesh (TPE).
FTALATFRI: Ja. 
LENGDE: 15,2 cm, hvorav 12,7 cm kan føres inn.
DIAMETER: 4,1 cm.
SUGEKOPP: Ja.
SELETØYSEGNET: Ja, med en O-ring på 4 cm (diameter).
BRUKSANVISNING: Engelsk.

VARENUMMER: 23459.
Anmeldelser
3.5
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (2)
Størrelsen er skuffandes

Liker følelsen av materialet på denne. Man kan skikkelig kjenne at man kniper om dildoen når man kommer siden den er så myk. Men hadde jeg hvert klar over at størrelsen på hodet var så litet hadde jeg bestillt en størrelse større. Vasker den med lunket vann og såpe, har sluttet å bruke gel-basert leketøy rens da det føles ut som denblir litt klissete i teksturen. Les mer

-
5 4 1
Ganske liten, men fin kvalitet

Liten i diameter, ca 3 i midten, men er veldig myk og har god gummikvalitet. Prisen på 299 DKK er på den dyre siden og kan ikke forsvares helt. Den lukter forøvrig ikke like dårlig som deres tidligere produkter. Les mer

-
5 3 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no