TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

King Cock

Det amerikanske merket King Cock tilbyr et stort utvalg av detaljert sexleketøy med alt fra dildoer til strap-ons. Merket fokuserer på de små detaljene som gjør opplevelsen enda mer pirrende og den seksuelle nytelsen enda større.

King Cock - realistisk og fyldig nytelse til ham og henne

Historien om King Cock

Du har garantert hørt om det legendariske merket King Cock som står bak dildoenes ukronede konge. Den får du høre om litt senere. Først vil vi gi deg en introduksjon til merket og hvem som står bak det. Du har kanskje allerede gjettet hvor i verden merket oppstod - for hvor er det vel alltid slik at “bigger is better”? I USA, selvfølgelig. King Cock er et av merkene eid av en av de store aktørene i sexleketøysindustrien, nemlig Pipedream. Selskapet ble grunnlagt på starten av 1970-tallet og solgte opprinnelig tilbehør til ryking - formentlig derav nanvet. Med så mange års erfaring i bagasjen er det kanskje ikke så rart at selskapet har satt sitt preg på industrien. Pipedream selger sitt leketøy og tilbehør til forhandlere i mer enn 40 land og er tildelt over 80 prestisjefylte, internasjonale priser for deres innovative og populære nytelsesprodukter for voksne. Selskapets solide markedsposisjon er så godt som meislet inn i stein, og selv om King Cock kun er ett av Pipedreams mange merker, er det intet mindre imponerende med sine store, realistiske dildoer.

Naturtro opplevelse

King Cock er et merke som spesialiserer seg i å designe og produsere dildoer med et naturtro utseende og en virkelighetstro følelse. Dildoene fås i et hav av utgaver med varierende størrelser, funksjoner og utforming, men felles for dem alle er at de er laget av PVC. Materialets unike egenskaper gir dildoene en myk overflate som føles behagelig mot huden og fremhever de små detaljene. King Cocks dildoer er utstyrt med realistiske, fremtredende årer og et markert penishode samt pung. Enkelte modeller er dessuten utstyrt med en frekk sprøytefunksjon. I tillegg er alle merkets dildoer håndlagde. Kongen av dem, som det ble hintet til i første avsnitt, er ikke for de sarte. Den er nemlig intet mindre enn 36 centimeter lang og 7,6 centimeter bred. En ytterst mektig og tilfredsstillende dildo som de færreste kvinner og menn har vært “heldige” nok til å  oppleve i den virkelige verden. Den kan selvfølgelig benyttes både vaginalt og analt og er utstyrt med en sugekopp som gjør at den kan brukes håndfritt. Den royale dildoen kan dessuten benyttes som strap-on hvis du går til innkjøp av et ekstra solid seletøy.

Strap-ons og dobbeldildoer

Og når du likevel overveier å kjøpe en dildo kan du like så godt anskaffe deg “the whole package” med for eksempel King Cock Harness med en 15, 18, 20 eller 23 centimeter dildo. Du vil dermed ha mange tilfredsstillende opplevelser fremfor deg - enten du fantaserer om kinky pegging eller drømmer om å stimulere partneren din innvendig. Dersom du verdsetter intens nytelse både forfra og bakfra så kan vi varmt anbefale den populære dobbeldildoen King Cock Double Penetrator som kan brukes håndfritt med den tilhørende sugekoppen eller fastspennes med seletøy. Er du (og kanskje en partner) interessert i noe ekstra frekt, så burde dere prøve King Cocks vibrerende og oppblåsbare Hot Seat. Opplev en intens nytelse mens partneren ser på eller la ham eller henne ta kontrollen over orgasmeforløpet med de innebygde vibrasjonsinnstillingene. Hot Seat kan dessuten styres på avstand ved hjelp av en fjernkontroll. Mulighetene er uendelige og når det gjelder King Cock er det nesten før fantasien ikke lenger setter grenser.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful