Kink The Stinger Elektrostav
Kink The Stinger Elektrostav
kr 399,00
Kink The Stinger Elektrostav  1
Kink The Stinger Elektrostav  2

Kink The Stinger Elektrostav

5.0 (3)
kr 399,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

Pirr og straff din partner med stimulerende støt fra The Stinger staven fra Kink by Doc Johnson. 

Lager den helt riktige lyden og slår en synlig gnist når du trykker på knappen og behandler din underdanige som han/hun har fortjent. 

Støtet fremkommer ved at det skapes en elektrisk ladning mellom de to polene i enden. Gir en kilende følelse og fra mild til medium smerte. God og sikker, også for nybegynnere innen elektrosex. 

Bør ikke benyttes i nærheten av vann, og frarådes ved bruk under graviditet, ved hjerteproblemer, andre alvorlige sykdommer eller på områder med hudskader. 

Benytter 2 x AA-batterier (kjøpes separat).

Detaljer

MATERIALE: ABS-plast.
VANNTETT: Nei.
FULL LENGDE: 38 cm.
DIAMETER: 3,8 cm.
BETJENING: 1 knapp.
BATTERITYPE: 2 x AA-batterier (kjøpes separat).

VARENUMMER: 16745.
Anmeldelser
5.0
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (3)
Bli sjokkert på en kinky måte!

Vi hadde sett mange "spennende" filmer der de brukte en tazapper på nettet og ble enige om at vi måtte prøve, men vi valgte denne og vi angrer ikke. Når du ligger i sengen tett bundet og med bind for øynene og du plutselig hører lyden av en gnist og kjenner sjokket på kroppen - det er en følelse som ikke kan beskrives - enblanding av at du vil vekk fra de, men samtidig også en superfin og VELDIG pirrende følelse over hele kroppen ;-) dette produktet anbefales på det varmeste - det gir etpirrende støt uten at det er voldsomt og det lager en god "høy" lyd når det støter - totalt 5 av 5 mulige stjerner! Er du interessert i kinky power play er detteet must !! Les mer

-
5 5 1
Morsom og pirrende

Morsomt produkt som falt i smak hos både meg og lekepartner, der begge testet å være den mottakende part. Særlig med bind for øynene blir de små pirrende sjokkene og smellet fra staven utrolig effektivt. Sjokkene er mest pirrende og noe særlig smerte var det ikke med mindre staven ble brukt direkte mot de mest sensitive delene avkjønnsorganer. Det er verdt å være obs på at det ofte sitter igjen en liten restlading i kondensatorene, så den kan "smelle" selv om en ikke trykker innknappen. Les mer

-
5 5 1
Topp

Chasity cage penis bur. Må bruke hver dag

-
5 5 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no