Laid P.2 Silikon Penisring 47 mm
Laid P.2 Silikon Penisring 47 mm
kr 449,00
Legg i handlekurv
Laid P.2 Silikon Penisring 47 mm  1
Laid P.2 Silikon Penisring 47 mm  2

Laid P.2 Silikon Penisring 47 mm

3.1 (2)
kr 449,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

Laid P.2 er en stilig penisring, laget i 100 % medisinsk silikon. P.2 er designet til å sitte rundt penis og pungen, som vil gi deg langvarig ereksjon, samt stimulering av mellomkjøttet under sex. Produktene fra Laid er for deg som ønsker på unikt design og høy kvalitet. 
Man kan også velge å snu ringen, slik at kvinnens anale inngang blir stimulert under sex. Det er kun fantasien som setter grenser.

P.2 har en diameter på 47mm, som er den strammeste P.2 penisring fra Laid. Den er allikevel fleksibel, slik at den kan strekkes et par mm. P.2 er ideell til deg som tidligere har eksperimentert med penisringer. Penisringen kommer i en stilig eske.

For enda større nytelse, anbefaler vi bruk sammen med et vannbasert glidemiddel.

Detaljer

MATERIALE: Medisinsk silikon.
DIAMETER: 47 mm.
VEKT: 55 gram.
FTALAT-FRI: Ja.
LATEKS-FRI: Ja.
VANNTETT: Ja, 100 %.
BRUKERMANUAL: Engelsk, norsk.

VARENUMMER: 10392.
Anmeldelser
3.1
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (2)
Stilig og enkel

Jeg kjøpte denne etter å ha lest anmeldelser på nettet. Den er veldig fin, ser bra ut på meg og det er enkelt å ta den på. I motsetning til andre penisringer er den imidlertid ikke overdrevent strekkbar, så det er å foretrekke å ta den på før du får ereksjon. Anbefales hvis du ønsker en annen penisring med litt vekt og følelse. Les mer

-
5 4 1
Veldig vanskelig å bruke

Den er laget i en sexy kvalitet og pent pakket inn. Men den får ikke de mange stjernene fra meg. Den er veldig vanskelig å ta på da ringen ikke kan tres over hodet. Så det er ikke særlig behagelig å ta den på og spesielt av igjen. Det hjelper heller ikke at det er en 47 mm vi har kjøpt. Jeg vet ikke noe om orgasmegaranti da det raskt bleklart at det ikke kunne brukes. Tenker den er egnet for menn med en under gjennomsnittlig penisstørrelse og veldig erfarne. Les mer

-
5 2 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no