LELO Smart Wand Medium Magic Wand

Klikk på bildene for å forstørre

LELO Smart Wand Medium Magic Wand

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 1 495,00

kr 1 249,00

Tilbudet varer så langt lageret rekker.

  Beskrivelse


  Smart Wand er LELO's versjon av den svært populære Magic Wand, som også er ideell til massasje på ømme muskler. 

  LELO Smart Wand er ikke kun i toppklasse når det gjelder pulserende vibrasjoner. Det er også snakk om design i toppklasse. Som med alle andre LELO-produkter, er denne vibratoren utrolig stilfull. Den er laget i et matt silikonmateriale og ABS-plast i metall-look som gir vibratoren en flott finish.

  Vibratoren skrus på på siden av skaftet hvor du også finner + og - knappene, som du bruker til å skru opp og ned med. Den tredje knappen, some r plassert i midten, kan du skifte mellom vibratorens 8 mønstre, både pulserende, kraftige og milde. Som noe helt spesielt har LELO Smart Wand Large en såkalt SenseTouch-teknologi som betyr at  vibratoren på ett av de 8 mønstrene intensiverer vibrasjonene når den treffer og presses mot huden.

  Når du vil skifte mellom SenseTouch og de forskjellige vanlige vibreringsmodusene som lar deg bestemme styrken på vibrasjonene, holder du den midterste knappen inne i 3-5 sekunder.

  Wanden har også en alminnelig modus som sikrer at stimuleringen fokuseres i vibratorhodet og ikke i skaftet. Du kan derfor få inntrykket av at vibrasjonene senkes, men bare rolig, de rumlende bølgene fortsetter med samme intensitet.

  LELO Smart Wand Large har fått 6 av 6 stjerner på den danske Side6.dk, og vunnet AVN-award i 2012 for årets "beste luksus sexleketøy" og en Red Hot Design Award-pris i 2013.

  Detaljer

  MATERIALE: Medisinsk silikon og ABS-plast.
  FTALATFRI: Ja.
  STØRRELSE: 220 x 58 x 42,5 mm.
  VEKT: 155 g.
  VANNTETT: Ja.
  VIBRASJONER: 8.
  VARIGHET: Opptil 2 timer.
  STANDBY TID: Opptil 90 dager.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Brukervennlighet
  Orgasmegaranti
  God, stillegående og behagelige pulseringer Behagelig mykt materiale og den er bare super deilig å bruke. Du hører den knapt, men føler den veldig godt. Ingen harde vurderinger...bare akkurat sånn det skal være uten at det blir for sensitivt. Formen ytterst der den går litt inn fungerer bra hvis man liker å holde den inni seg mens man onanerer uten at den sklir ut
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Brukervennlighet
  Orgasmegaranti
  Likte Large bedre enn medium Hadde tidligere large, den hadde jeg i flere år og ga meg utallige orgasmer, men så kjøpte jeg medium denne gangen og Ble veldig skuffet
  5 4 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Brukervennlighet
  Orgasmegaranti
  Fin og funksjonell Veldig bra
  5 4 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Brukervennlighet
  Orgasmegaranti
  Verdt pengene! Veldig diskre, komfortabel og skånsom mot huden. Gir ingen gnagsår og gir ikke fra seg så mye varme ved bruk. Kommer med en veldig fin pose for å oppbevare og ta den med seg på reise. Elsker den! Anbefaler også glidemiddelet som følger med fra Lelo som er laget for sexleketøy.
  5 5 1

  Du anmelder: LELO Smart Wand Medium Magic Wand

  Hvordan bedømmer du produktet? *

  Du vil kanskje også like: