Liquid Silk Vannbasert Glidemiddel 50 ml

Klikk på bildene for å forstørre

Liquid Silk Vannbasert Glidemiddel 50 ml

Bli den første som anmelder dette produktet

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 79,00

  Beskrivelse

  Uansett om du vil vise din partner litt ekstra oppmerksomhet under et frekt forspill, eller få enda mer glatt og tilfredsstillende sex - med eller uten leketøy - så er Liquid Silk et riktig godt valg. 

  Den vannbaserte glidekremen er tyktflytende og drøy i bruk og klistrer seg heller ikke sammen. Få dråper er nok per gang. 

  Bygger på en antibakteriell formel som motvirker irritasjon og kan benyttes over hele kroppen. Pleier sart hud og etterlater den silkemyk og glatt. 

  Denne er i praktisk 50 ml reisestørrelser. Den er derfor enkel og praktisk å ha med seg i håndvesken, hanskerommet eller helgekofferten - så er man alltid klar til frekk lek. 

  OBS: Inneholder en liten mengde silikon. Vi anbefaler derfor at du vasker av ditt sexleketøy av silikon med vann og sexleketøysrengjøring etter at du har brukt det sammen med dette glidemiddelet.

  Detaljer

  INGREDIENSER: Vannbasert glidemiddel (inneholder en liten mengde silikon. Vi anbefaler derfor at du vasker ditt sexleketøy av silikon med vann og sexleketøysrengjøring etter at du har bruk det sammen med Liquid Silk).
  PARABENFRI: Ja.
  ANTIBAKTERIELL: Ja.
  INNHOLD: 50 ml.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Du anmelder: Liquid Silk Vannbasert Glidemiddel 50 ml

  Hvordan bedømmer du produktet? *