Love to Love HIM Prostatastimulator med Fjernkontroll
Love to Love HIM Prostatastimulator med Fjernkontroll
kr 899,00
Love to Love HIM Prostatastimulator med Fjernkontroll  1
Love to Love HIM Prostata Stimulator med Fjernbetjening
Love to Love HIM Prostata Stimulator med Fjernbetjening
Love to Love HIM Prostata Stimulator med Fjernbetjening

Love to Love HIM Prostatastimulator med Fjernkontroll

2.7 (2)
kr 899,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

Nå kan du få en intens analstimuli hele veien ut med Love to Love HIM Prostatastimulator med fjernkontroll. Den pirrer prostata, mellomkjøttet og testiklene på en og samme tid.

Den har to motorer, som masserer mellomkjøttet og anus, mens den innvendige kulen i analpluggen ruller opp og ned langs prostata, for å gi en langvarig stimuli som vil ta din orgasme opp til nye høyder.

Prostatastimulatoren har et ergonoisk design, hvor to spisser omslutter seg rundt testiklene, og fordeler de intense vibrasjonene rundt til alle dine erogene soner. De 11 vibrasjonene som du (eller din partner) kan styres via en trådløs fjernkontroll som følger med i pakken.

Love to Love HIM er laget i medisinsk silikon, og har en myk overflate. Den kan føres 9,5 cm inn, og har en diameter på 3,8 cm på sitt bredeste punkt. Prostatastimulatoren er oppladbar.

Detaljer

MATERIALE: Silikon.
FTALATFRI: Ja.
VANNTETT: Nei (vannavstøtende).
LENGDE, TOTAL: 14 cm.
LENGDE, INNFØRBAR: 9,5 cm.
BATTERITYPE: Oppladbar via USB-kabel.
VIBRASJONSNIVÅER: 11 vibrasjoner.
VIBRASJONSTID: +2 timer.
REKKEVIDDE, FJERNKONTROLL: 4 m.
FØLGER MED: USB-kabel til oppladning og oppbevaringspose.

VARENUMMER: 15316.
Anmeldelser
2.7
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (2)
Ikke så fantastisk som det ser ut.

Til å begynne med er jeg en 24 år gammel bifil mann som har eksperimentert med sexleketøy siden jeg var 16 år. En silikonprostatavibrator som ligner denne ville vært en drøm for meg. Den har gode vibrasjoner, fint materiale og ideen om å "klemme" på testiklene er en god idé. Den er fabelaktig enkel å bruke og det eneste jeg vari tvil om var hvor jeg skulle sette inn laderen. (Det er et veldig lite hull rett ved siden av knappen som nesten ser ut som en feil i silisiumet. Og jeg kunne ikke finne noei manualen om hvor laderen skulle inn.) Jeg kan dessverre ikke anbefale denne. Designet er bra, men det gjør ikke egentlig jobben, dessverre. Jeg antar at dette varierer fraperson til person, avhengig av om det passer fint eller ikke. På grunn av dette kunne jeg imidlertid knapt legge merke til den lille kulen som beveger seg opp og ned påtoppen av pluggen, og jeg fikk samme resultat enten den var på eller av. Vibrasjonene fra selve pluggen er imidlertid perfekte, mest fordi det er så mange alternativer, sådet burde være noe for enhver smak. Imidlertid er det så høyt at du vil kunne høre det offentlig hvis det ikke er nok støy til å overdøve det. (På en buss, foreksempel, der folk bare sitter uten å snakke, vil noen som sitter ved siden av deg kunne høre det.) Armene som skal klemme testiklene sitter for nærme selve pluggen, ogdette resulterte i at jeg bare fikk armtuppene til å berøre baksiden av pungen. Ikke akkurat noe du kunne føle, og derfor ikke noe som kunne brukes. Det kan imidlertidvære mulig hvis du enten har naturlige lange testikler eller har strukket dem slik at de kan nå ned tilstrekkelig og bli klemt. Les mer

-
5 3 1
Spar penga

Litt usikker på hva denne egentlig skal stimulerer... bråker bare noe jæ.... Bruk penga på noe annet

-
5 2 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no