Lovense Lush App-styrt G-punktsvibrator

Klikk på bildene for å forstørre

Lovense Lush App-styrt G-punktsvibrator

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 1 395,00

  Beskrivelse

  Med Lovense Lush App-styrt G-punktsvibrator kan du la din partner bringe deg til klimaks, uansett hvor i verden han/hun er.

  Vibratoren styres via app over bluetooth eller wifi, så det ikke er noen begrensninger for rekkevidden, og den er derfor opplagt for å ha frekke leker i det offentlige rom. Den har en kraftig men likevel lydsvak motor, og er designet til å gi intens stimuli av G-punktet, som sikrer ekstra intense og dype orgasmer.

  Du kan selv lage forskjellige vibrasjonsmønstre i appen, som gir deg uendelig mange lekemuligheter. Vibratoren kan dessuten vibrere til din favorittmusikk eller din partners stemme.

  Lovense Lush er vanntett og laget i medisinsk silikon, som har en myk overflate. Selve vibratoren har en diameter på ca. 3,5 cm, mens snoren er 13 cm lang. Den slås av og på med en enkelt knapp, og styres via appen Lovense Remote, som er kompatibel med både Android og iOS.

  Detaljer

  MATERIALE: Medisinsk silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  VANNTETT: Ja.
  DIAMETER, VIBRATOR: Ca. 3,5 cm.
  LENGDE, SNOR: 13 cm.
  VIBRASJONER: Uendelige.
  BETJENING: 1 knapp.
  BATTERI: Oppladbar via USB-kabel (følger med).
  KOMPATIBEL MED: Android og iOS (iPhone og iWatch).
  APP: Lovense Remote.
  KOBLES TIL VIA: Bluetooth/Wifi.
  BRUKERMANUAL: Engelsk m.fl.
  NB! Benyttes produktet i forbindelse med den foreslåtte app, må vi gjøre deg oppmerksom på at appen kan innsamle data om din bruk av produktet og appen. Deling av data kan begrenses i appens innstillinger. For mer informasjon henviser vi til app-innehaverens privatlivspolitikk. Sinful er ikke ansvarlig for din bruk av appen.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Stimulasjon
  The material is safe, soft and easy to clean. The battery lasts for hours !! If I had known it was so tasty and fun I would have bought it before! With the USB adapter I had a connection problem, but with the app on the phone it worked perfectly!
  The material is safe, soft and easy to clean. The battery lasts for hours !!
  It is not completely silent, but I don't care about it, I gonna not use it in a church!
  I would like it to be a little smaller, but to be honest it is comfortable enough for you not to worry about it, I am satisfied with the purchase, the product is expensive, but it is worth it!
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Stimulasjon
  ***Et fantastisk produkt** I og med at jeg var i et avstands forhold bestemte min kjærest og jeg at vi skulle teste ut Lovens i og med at vi hadde hørt mye bra om den. Og vi ble på ingen måte skuffet! Muligheten til å kunne kontrollere den via en app var bare helt fantastisk. Min kjæreste sier at det at det å få vibrasjoner i forskjellig styrke uten selv å kunne kontrollere hverken når eller hvor sterkt de skulle komme var bare en helt fantastisk opplevelse. For meg å kunne se hvordan hun responderte var også utrolig pirrende. Et produkt vi varmt kan anbefale.
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Stimulasjon
  Veldig bra produkt Altså det er et veldig bra produkt, Men har vi hatt litt problemer med at den skrur seg av når den er "inne" og grunnen til dette gjetter jeg på er at det er et veldig uheldig sted å sette en knapp som buer utover (akkurat der hvor den skal sitte opp imot veggen) VI har også hatt litt problemer med å få den til og connecte med en gang til Bluetooth (gjetter på det er Bluetoothens skyld og ikke produktet???) Men vi er ganske fornøyde. Vi overveier å kjøpe et annet produkt fra lovense kaldt Max og motparten Lovense Nora Rabbit Vibrator, så er ganske tilfreds med dette produktet
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Stimulasjon
  Lush Jeg er fan. Særlig av den avstanden den kan ha! Den er fantastisk!
  5 5 1

  Du anmelder: Lovense Lush App-styrt G-punktsvibrator

  Hvordan bedømmer du produktet? *