TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Lovense

Lovense har revolusjonert bransjen med sin teledildonic-teknologi. Lovense-produktene reagerer på hverandre gjennom WIFI-tilkobling, så du og din partner kan nyte og stimulere hverandre i langdistanseforholdet eller om en av dere er bortreist. 

Lovense - smart sexleketøy

Hva er Lovense?

Hvis du aldri har hørt om Lovense før, har du gå glipp av noe stort! Siden grunnleggelsen i Hong Kong i 2009, har utviklingen gått fort for det kinesiske firmaet. De har nemlig spesialisert seg i langdistansesexleketøy, det vil si sexleketøy som kan styres via en app på telefonen.

Deres mest kjente sexleketøy er Lovense Lush som kom i 2015, og som kan stimulere din partner til ekstase. Via appen på telefonen din, kan du styre vibrasjonene via wifi og bluetooth. Derfor kan du også bruke Lush når du er ute blant andre mennesker i offentligheten. Dette gir en ekstra frekk dimensjon til forholdet. Vibratoren er så lydsvak at det kun er dere som er klar over at det foregår noe frekt under tøyet. Med nesten uendelige vibrasjonsmønstre, kan du helt selv styre din partners stimulering, noe som gir en helt unik stemning.

Med Lovense Hush kan dere gjøre det samme, men til analt bruk. Med det myke materiale og mange vibrasjonsmuligheter vil du nesten være sikker på å få unik anal stimulering. Hush finnes i flere størrelser, alt etter hvor mye du eller partneren din vil fylles ut.

Perfekt til parforholdet

Lovense har siden grunnleggelsen satt alle kreftene inn på å bli førende innenfor appstyrt sexleketøy. Dette må sies å være oppnådd. Det unike produktet har tatt verdenen med storm og det med god grunn, og har klart kunststykket å produsere sexleketøy av høy kvalitet, som er enkelt for kundene å bruke.

Hvis dere er mye på farten og vekk fra hverandre, bør dere prøve kombinasjonen Max og Nora. Max er et onaniprodukt som henvender seg til menn. Produktet kan vibrere og suge på mange forskjellige måter. Men ikke nok med det, kan den også kommunisere med Nora, som er en rabbit til kvinnen. Dermed kan mannen bruke sitt produkt, hvor bevegelsene blir overført til produktet Nora via appen, som stimulerer kvinnen.

Dermed kan dere nyte hverandre uansett hvor i verden dere befinner dere! Lovense Nora er utstyrt med roterende perler, som kan bevege seg på flere måter, og dermed gi en unik g-punktsstimulering. Disse bevegelsene kan ikke bare styres fra mannens enhet, Max, men også direkte fra appen på telefonen. I tillegg kan dere også prøve å la den styres av musikk på telefonen, og nyte bevegelsene i takt med musikken.

Langdistansesex når det er som best

This block is deleted,Remove this placeholderThis block is deleted,Remove this placeholderThis block is deleted,Remove this placeholderThis block is deleted,Remove this placeholderThis block is deleted,Remove this placeholderdesignet for å gi maksimal stimulering til både G-punkt og klitoris.

Hvis dere ønsker å se hverandre mens dere bruker produktene, kan dere prøve ansikt-til-ansikt videochat og se hvordan dere reagerer på stimuleringen hver i sær. Hvis du fremdeles er i tvivl om hvordan det fungerer, er du alltid velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice, som sitter klare til å hjelpe deg. Uansett om det handler om selve funksjonene, batteriene eller hvilke smartphone som understøtter leketøyet, kan vi garantert hjelpe deg.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful