Lovense

Lovense har revolusjonert bransjen med sin teledildonic-teknologi. Lovense-produktene reagerer på hverandre gjennom WIFI-tilkobling, så du og din partner kan nyte og stimulere hverandre i langdistanseforholdet eller om en av dere er bortreist. 

Mest solgte produkter

Lovense - smart sexleketøy

Hva er Lovense?

Hvis du aldri har hørt om Lovense før, har du gå glipp av noe stort! Siden grunnleggelsen i Hong Kong i 2009, har utviklingen gått fort for det kinesiske firmaet. De har nemlig spesialisert seg i langdistansesexleketøy, det vil si sexleketøy som kan styres via en app på telefonen.

Deres mest kjente sexleketøy er Lovense Lush som kom i 2015, og som kan stimulere din partner til ekstase. Via appen på telefonen din, kan du styre vibrasjonene via wifi og bluetooth. Derfor kan du også bruke Lush når du er ute blant andre mennesker i offentligheten. Dette gir en ekstra frekk dimensjon til forholdet. Vibratoren er så lydsvak at det kun er dere som er klar over at det foregår noe frekt under tøyet. Med nesten uendelige vibrasjonsmønstre, kan du helt selv styre din partners stimulering, noe som gir en helt unik stemning.

Med Lovense Hush kan dere gjøre det samme, men til analt bruk. Med det myke materiale og mange vibrasjonsmuligheter vil du nesten være sikker på å få unik anal stimulering. Hush finnes i flere størrelser, alt etter hvor mye du eller partneren din vil fylles ut.

Perfekt til parforholdet

Lovense har siden grunnleggelsen satt alle kreftene inn på å bli førende innenfor appstyrt sexleketøy. Dette må sies å være oppnådd. Det unike produktet har tatt verdenen med storm og det med god grunn, og har klart kunststykket å produsere sexleketøy av høy kvalitet, som er enkelt for kundene å bruke.

Hvis dere er mye på farten og vekk fra hverandre, bør dere prøve kombinasjonen Max og Nora. Max er et onaniprodukt som henvender seg til menn. Produktet kan vibrere og suge på mange forskjellige måter. Men ikke nok med det, kan den også kommunisere med Nora, som er en rabbit til kvinnen. Dermed kan mannen bruke sitt produkt, hvor bevegelsene blir overført til produktet Nora via appen, som stimulerer kvinnen.

Dermed kan dere nyte hverandre uansett hvor i verden dere befinner dere! Lovense Nora er utstyrt med roterende perler, som kan bevege seg på flere måter, og dermed gi en unik g-punktsstimulering. Disse bevegelsene kan ikke bare styres fra mannens enhet, Max, men også direkte fra appen på telefonen. I tillegg kan dere også prøve å la den styres av musikk på telefonen, og nyte bevegelsene i takt med musikken.

Langdistansesex når det er som best

Kort fortalt er Lovense sexleketøy perfekt for deg som er nysgjerrig og som (kanskje) vil prøve å ta et skritt videre fra tradisjonelt sexleketøy. Det eneste du skal trenger, er internettforbinnelse, enten gjennom smartphonen din, en tablet eller Windows eller Mac PC. Dermed er du klar, enten til å leke alene eller sammen med partneren din. Uansett hvor langt dere befinner dere fra hverandre, vil leketøyet koble dere sammen, og kunne kjenne hverandre om dere var helt tett på. Prøv Lovense Dolce Appstyrt Dobbelvibrator som er designet for å gi maksimal stimulering til både G-punkt og klitoris.

Hvis dere ønsker å se hverandre mens dere bruker produktene, kan dere prøve ansikt-til-ansikt videochat og se hvordan dere reagerer på stimuleringen hver i sær. Hvis du fremdeles er i tvivl om hvordan det fungerer, er du alltid velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice, som sitter klare til å hjelpe deg. Uansett om det handler om selve funksjonene, batteriene eller hvilke smartphone som understøtter leketøyet, kan vi garantert hjelpe deg.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no