Max Passion Plysj Håndjern
Max Passion Plysj Håndjern
kr 99,00
3 for 249,-
Max Passion Plys Håndjern

Max Passion Plysj Håndjern

4.5 (2)
3 for 249,-
kr 99,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse
Max Passion Plysj Håndjern er et morsomt og frekt tilbehør til sengeleken, som er perfekt hvis du ønsker å "fastholde" din partners interesse.

Du kan spenne fast håndleddene på partneren din, eller spenne det ene fast til sengen og ta full kontroll. De gir mange pirrende timer med utforskning av mild dominering.

Håndjernene er dekket i myk plysj, som gjør dem behagelige å ha på og det understreker at det bare er en gøy og sexy lek. Det følger med 2 nøkler, men du kan også låse opp håndjernene ved å holde inne sikkerhetssplinten ved siden av låsen.

Max Passion Plysj Håndjern passer et håndledd på opp til ca. 7 cm i diameter.
Detaljer
MATERIALE: Nikkelfritt Metall.
INNVENDIG OMKRETS: Opp til 18 cm (7 cm i diameter).
MEDFØLGER: 2 nøkler.
TOTAL LENGDE: 27,5 cm. VARENUMMER: 14569.
Anmeldelser
4.5
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (2)
En gang

Min partner og jeg brukte disse i vår lille sesjon, og måtte være litt kreative da de var noe for så til mine håndledd. Med to par festet vi den ene delen til sengekanten, og den andre til et lite tau rundt mitt håndledd så de hold skikkelig. Røsk og riv fikk ikke hånden ut, og håndjernene klirret lekent og fast. Da min partnerendelig fikk napp og nytelsen ble ekstrem fikk håndjernene virkelig testet sin styrke, og med sørgmodig hjerte ble håndkleet kastet inn. Kjettingen var sterk, og plysjenholdt stand, men ringen mellom plysjen og kjettingen møtte sin ende. Etter å ha blitt stukket og strukket ga ringen etter, og hånden fløy så fort at jeg nesten traff megselv i ansiktet. Likevel må det nevnes at ingen deler knakk av, noe vi begge setter pris på. Vi fant fort ut at en ut-strekt ring er skarp, så små-deler fra den i fotenville gjort veldig vondt. Konklusjonen er som følger: Disse håndjernene er kanskje best til mild bondage og med hendene bundet sammen foran eller bak. Ikke som feste opp moten stolpe eller lignende. Les mer

-
5 4 1
Veldig bra

Godt å behagelig

-
5 5 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no