Mister B Analkuler Store Ø 53mm

Klikk på bildene for å forstørre

Mister B Analkuler Store Ø 53mm

  Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger Scroll ned for å se lignende produkter.

  Beskrivelse

  Ønsker du kraftig analstimulasjon? Så skal du prøve store analkuler fra Mr.B.

  Kulene har en diameter på 5,3 cm, sat dette er analkuler for deg som allerede har erfaing med analstimulasjon.

  Analkulene består av en gummisnor med 4 kuler festet og et håndtak i enden, som har plass til en finger.

  Innfør de store kulene, én etter én, i ditt eget tempo og, opplev den stimulerende følelsen når du trekker kulene ut igjen.

  Analkulene er laget av slitesterkt silikon. For at du skal få den beste, opplevelsen med analkulene, anbefaler vi at du samtidig bruker et godt analt glidemiddel.

  Detaljer

  MATERIALE: Gummi.
  LENGDE: 56 cm.
  DIAMETER: 5,3 cm (kulene).

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  Et spennende produkt for vidrekommende, som gir en intens følelse av "fullhet"! Mr. B Analkuler Store Ø 53mm passer perfekt for de som liker oplevelsen av å bli "fylt til randen" forv si det slik!

  Med litt oppvarming og riktig mengde glidemiddel, sklir kulene lett inn, og gir en intens pirrende følelse når lukkemuskelen lukker seg rundt kulene og skyver de lenger inn. Etterhvert som man skyver kulene inn, oppnår man en kraftig følelse av "fullhet" , som for meg sender haugevis med pirrende bølger gjennom hele underlivet, spesielt når kulene begynner å presse på andre innvendige organer og punkter. Personelig klarer jeg bare å få inn 3 kuler før det blir stopp, men jeg synes det føles utrolig godt!

  Når man begynner å leke med kulene, ved å skyve de in, og trekke/presse de ut blir det pirrende på en helt ennen måte. Å gå fra den fulle følelsen til å kjenne trykket lette, samtidig som man kjenner lukkemuskelen åpne og lukke seg når kulene passerer føles veldig kinky, og veldig godt. Samtidig synes jeg det er veldig sexy å se kulene forsvinne inn, og komme ut igjen.

  Å leke med kulene gjør det mye mer spennende å bygge seg opp mot en orgasme, og ved å inføre kulene før man kommer, vil trykket gjøre orgasmen mye mer intens! Det gjør ihvertfall det for meg.

  Dette er ikke et produkt for nybegynnere ettersom kulene er ganske store, men med litt trening er disse analkulene et veldig spennende tillegg i sexlivet!

  5 5 1

  Du anmelder: Mister B Analkuler Store Ø 53mm

  Hvordan bedømmer du produktet? *