Mister B Analkuler Store Ø 53mm
Mister B Analkuler Store Ø 53mm
kr 529,00
Mister B Analkuler Store Ø 53mm  1
Mister B Analkuler Store Ø 53mm  2

Mister B Analkuler Store Ø 53mm

5.0 (1)
kr 529,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

Ønsker du kraftig analstimulasjon? Så skal du prøve store analkuler fra Mr.B.

Kulene har en diameter på 5,3 cm, sat dette er analkuler for deg som allerede har erfaing med analstimulasjon.

Analkulene består av en gummisnor med 4 kuler festet og et håndtak i enden, som har plass til en finger.

Innfør de store kulene, én etter én, i ditt eget tempo og, opplev den stimulerende følelsen når du trekker kulene ut igjen.

Analkulene er laget av slitesterkt silikon. For at du skal få den beste, opplevelsen med analkulene, anbefaler vi at du samtidig bruker et godt analt glidemiddel.

Detaljer

MATERIALE: Gummi.
LENGDE: 56 cm.
DIAMETER: 5,3 cm (kulene).

VARENUMMER: 12613.
Anmeldelser
5.0
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (1)
Et spennende produkt for vidrekommende, som gir en intens følelse av "fullhet"!

Mr. B Analkuler Store Ø 53mm passer perfekt for de som liker oplevelsen av å bli "fylt til randen" forv si det slik! Med litt oppvarming og riktig mengde glidemiddel, sklir kulene lett inn, og gir en intens pirrende følelse når lukkemuskelen lukker seg rundt kulene og skyver de lenger inn. Etterhvert som man skyver kuleneinn, oppnår man en kraftig følelse av "fullhet" , som for meg sender haugevis med pirrende bølger gjennom hele underlivet, spesielt når kulene begynner å pressepå andre innvendige organer og punkter. Personelig klarer jeg bare å få inn 3 kuler før det blir stopp, men jeg synes det føles utrolig godt! Når man begynner å lekemed kulene, ved å skyve de in, og trekke/presse de ut blir det pirrende på en helt ennen måte. Å gå fra den fulle følelsen til å kjenne trykket lette, samtidig som mankjenner lukkemuskelen åpne og lukke seg når kulene passerer føles veldig kinky, og veldig godt. Samtidig synes jeg det er veldig sexy å se kulene forsvinne inn, og kommeut igjen. Å leke med kulene gjør det mye mer spennende å bygge seg opp mot en orgasme, og ved å inføre kulene før man kommer, vil trykket gjøre orgasmen mye mer intens!Det gjør ihvertfall det for meg. Dette er ikke et produkt for nybegynnere ettersom kulene er ganske store, men med litt trening er disse analkulene et veldig spennendetillegg i sexlivet! Les mer

-
5 5 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no