MYHIXEL TR App-styrt Treningsmasturbator

Klikk på bildene for å forstørre

MYHIXEL TR App-styrt Treningsmasturbator

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 1 995,00

kr 1 899,00

Tilbudet varer så langt lageret rekker.

  Beskrivelse

  Drømmer du om å bli en bedre sexpartner? Med MYHIXEL TR App-styrt Treningsmasturbator kan du trene deg opp til å bli nettopp dét, samtidig som du koser deg.

  Den innovative masturbatoren har et moderne design som gjemmer på et deilig sleeve med en pirrende, indre struktur. Sleevet står klart til å ta seg godt av skaftet ditt fra spiss til rot, og gir en deilig, livaktig følelse.

  Masturbatoren kan varmes opp for ekstra komfort og en mer realistisk opplevelse, og er i tillegg utstyrt med vibrasjoner som både gjør nytelsen større og treningen mer effektiv. Gratisappen MyHixelPlay er bygget opp med en nytenkende gameplay og guider deg til økt utholdenhet.

  Kombinasjonen av effektiv trening fra masturbatoren og kyndig veiledning fra appen gir deg de beste forutsetningene for økt kontroll over utløsningene dine. Dermed kan du både holde ut lenger når du koser deg alene og sammen med partneren din, som garantert vil bli imponert over prestasjonen din.

  MYHIXEL TR er laget av ftalatfritt TPE, silikon og ABS-plast. Masturbatoren lades enkelt opp med den magnetiske USB-kabelen som følger med.

  MYHIXELs metode er utviklet og testet av eksperter, og effekten er vitenskapelig dokumentert.

  Detaljer

  MATERIALE: TPE, ABS-plast og silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  LENGDE: 21 cm.
  YTRE DIAMETER: 11,3 cm.
  INDRE DYBDE: 14 cm.
  INDRE DIAMETER: 2 cm (kan tøyes til 6,4 cm).
  VIBRASJONER: 1 nivå.
  BATTERITYPE: Oppladbart (magnetisk USB-kabel følger med).
  LADETID: 240 min.
  VARMEFUNKSJON: Ja.
  APP: MyHixelPlay app til Andriod og iOS.
  BRUKSANVISNING: Engelsk, spansk, tysk og fransk.
  NB! Benyttes produktet i forbindelse med den foreslåtte app, må vi gjøre deg oppmerksom på at appen kan innsamle data om din bruk av produktet og appen. Deling av data kan begrenses i appens innstillinger. For mer informasjon henviser vi til app-innehaverens privatlivspolitikk. Sinful er ikke ansvarlig for din bruk av appen.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Stimulasjon
  Brukervennlighet
  Kvalitetsprodukt Uten tvil et gjennomført produkt. Gode materialer og det er tydelig at det er lagt noen tanker bak produktet, og at det ikke bare er nok et billig produkt fra Kina. Det fungerer bra med den innebygde varmen i lokket og man kan kjenne vibratoren. Det er ikke voldsomme vibrasjoner, men jeg tror det er meningen i forhold til at produktet skal brukes til trening. Appen er flott satt opp og alt fungerer bra. Alt i alt er det et godt produkt. Kan varmt anbefales til 100 meter-løperen :D

  Lite obs: Man blir litt skuffet hvis man tror det er en lommevagina. Det er utelukkende til trening og den delen virker bra, men mønsteret på innsiden er ikke veldig stimulerende.
  5 5 1

  Du anmelder: MYHIXEL TR App-styrt Treningsmasturbator

  Hvordan bedømmer du produktet? *

  Du vil kanskje også like: