Ovo L1 Loveballs

Klikk på bildene for å forstørre

 • Ovo L1 Loveballs
 • Ovo L1 Loveballs
 • Ovo L1 Loveballs
 • Ovo L1 Loveballs
 • Ovo L1 Loveballs
 • Ovo L1 Loveballs
 • Ovo L1 Loveballs

Ovo L1 Loveballs

  Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger Scroll ned for å se lignende produkter.

  Beskrivelse

  Ovo L1 Loveballs er et spennende sett med vaginakuler, som gir deg muligheten for å trene bekkenbunnen gradvist opp, med variasjon i treningen. Med Ovo L1 kan du trene deg opp, slik at du får større følshomhet i skjeden og dermed bedre sex. Partneren din vil også kunne merke et fastere grep rundt penis.

  Loveballs kan brukes av alle kvinner i alle aldre, uansett bekkenbunnens styrke. Vaginakulene er nemlig justerbare, slik at du kan velge den belastningen som passer best til deg. I esken er det to sølvfargede kuler, som veier 44 g hver, samt to gjennomsiktige blå kuler, som veier 36 g hver. Du velger selv to kuler som settes inn i den fleksible silikon holderen, som veier 14 g. Dermed kan Loveballs veie 86 g, 94 g eller 102 g, alt etter hvor stor utfordring du ønsker. Jo tungere kuler, jo mere utfordrende er det for bekkenbunnen.

  De fire kulene har en innvendig geisha-kule, som roterer når du beveger deg. Dermed endres tyngdepunktet til vaginakulene og kroppen din vil automatisk holde bedre fast rundt kulene, som gir en ekstra effektiv trening. 

  Slik bruker du Ovo L1 Loveballs:
  Vi anbefaler at du smører litt vannbasert glidemiddel på vaginakulene, før du setter dem opp i skjeden. Det vil gjøre innføringen mere behagelig.

  Spenn deretter musklene rundt kulene i 3 sekunder og slapp deretter av i 3 sekunder. Øvelsen gjentas 10-20 ganger, et par ganger i uken. Du kan evt. forlenge knipeøvelsene med et par sekunder, etterhvert som bekkenbunnen blir sterkere. Du burde ikke lage knipeøvelsene lengere enn 20 sekunder. Øvelsene kan utføres stående, liggende og gående.

  Etter bruk rengjøres kulene med varmt vann og evt. en Sexleketøys Rengjøring.

  Detaljer

  MATERIALE: Silikon utvendig, kroppsvennlig plast innvendig.
  KULENS DIAMETER: 3,6 cm.
  SAMLET LENGDE KULENE: 9,5 cm.
  TOTALLENGDE: 22,7 cm inkl. snor.
  VEKT, HOLDER: 14 g.
  VEKT, BLÅ KULER: 36 gram pr. stykk.
  VEKT, SØLV KULER: 44 gram pr. stykk.
  VANNTETT: Ja.
  BRUKERMANUAL: Tysk, engelsk.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brukervennlighet
  Resultat
  Kult design, perfekt tyngde for førstegangsbrukere. Vi gledet oss til å åpne pakken for å se om de var like fine som på bildene, å jammen det var de. Hun tok de ut å prøvde med en gang. Veldig fornøyd med følelsen av selve holderen, men "metall"kulene kunne kunne hatt litt tettere skøyt da de ser litt skrøpelige ut, å det må vaskes godt i selve skøyten. Er det bare oss eller er de litt vell brede?
  Totalt sett, veldig fornøyd så langt me ovo. ⭐⭐⭐⭐⭐
  Mvh UngTilSins
  5 4 1

  Du anmelder: Ovo L1 Loveballs

  Hvordan bedømmer du produktet? *

  Du vil kanskje også like: