Ovo L1 Loveballs
Ovo L1 Loveballs
kr 229,00
Legg i handlekurv
Ovo L1 Loveballs
Ovo L1 Loveballs
Ovo L1 Loveballs
Ovo L1 Loveballs
Ovo L1 Loveballs
Ovo L1 Loveballs
Ovo L1 Loveballs

Ovo L1 Loveballs

4.3 (1)
kr 229,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

Ovo L1 Loveballs er et spennende sett med vaginakuler, som gir deg muligheten for å trene bekkenbunnen gradvist opp, med variasjon i treningen. Med Ovo L1 kan du trene deg opp, slik at du får større følshomhet i skjeden og dermed bedre sex. Partneren din vil også kunne merke et fastere grep rundt penis.

Loveballs kan brukes av alle kvinner i alle aldre, uansett bekkenbunnens styrke. Vaginakulene er nemlig justerbare, slik at du kan velge den belastningen som passer best til deg. I esken er det to sølvfargede kuler, som veier 44 g hver, samt to gjennomsiktige blå kuler, som veier 36 g hver. Du velger selv to kuler som settes inn i den fleksible silikon holderen, som veier 14 g. Dermed kan Loveballs veie 86 g, 94 g eller 102 g, alt etter hvor stor utfordring du ønsker. Jo tungere kuler, jo mere utfordrende er det for bekkenbunnen.

De fire kulene har en innvendig geisha-kule, som roterer når du beveger deg. Dermed endres tyngdepunktet til vaginakulene og kroppen din vil automatisk holde bedre fast rundt kulene, som gir en ekstra effektiv trening. 

Slik bruker du Ovo L1 Loveballs:
Vi anbefaler at du smører litt vannbasert glidemiddel på vaginakulene, før du setter dem opp i skjeden. Det vil gjøre innføringen mere behagelig.

Spenn deretter musklene rundt kulene i 3 sekunder og slapp deretter av i 3 sekunder. Øvelsen gjentas 10-20 ganger, et par ganger i uken. Du kan evt. forlenge knipeøvelsene med et par sekunder, etterhvert som bekkenbunnen blir sterkere. Du burde ikke lage knipeøvelsene lengere enn 20 sekunder. Øvelsene kan utføres stående, liggende og gående.

Etter bruk rengjøres kulene med varmt vann og evt. en Sexleketøys Rengjøring.

Detaljer

MATERIALE: Silikon utvendig, kroppsvennlig plast innvendig.
KULENS DIAMETER: 3,6 cm.
SAMLET LENGDE KULENE: 9,5 cm.
TOTALLENGDE: 22,7 cm inkl. snor.
VEKT, HOLDER: 14 g.
VEKT, BLÅ KULER: 36 gram pr. stykk.
VEKT, SØLV KULER: 44 gram pr. stykk.
VANNTETT: Ja.
BRUKERMANUAL: Tysk, engelsk.

VARENUMMER: 13718.
Anmeldelser
4.3
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (1)
Kult design, perfekt tyngde for førstegangsbrukere.

Vi gledet oss til å åpne pakken for å se om de var like fine som på bildene, å jammen det var de. Hun tok de ut å prøvde med en gang. Veldig fornøyd med følelsen av selve holderen, men "metall"kulene kunne kunne hatt litt tettere skøyt da de ser litt skrøpelige ut, å det må vaskes godt i selve skøyten. Er det bare oss ellerer de litt vell brede? Totalt sett, veldig fornøyd så langt me ovo. ⭐⭐⭐⭐⭐ Mvh UngTilSins Les mer

-
5 4 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no