Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
7-delers Bondage-sett var 1

7-delers Bondage-sett

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Ønsker du å eksperimentere med bondage? Så er dette lekre 7-delers bondage settet, fra Toy Joy, ideelt for deg. Settet inneholder alt hva du har bruk for, til frekke og pirrende bondageleker. 

Settet inneholder:

- En svart gagball, med luftehuller, som er perfekt til dominansleker. Snoren er 1,9 cm bred og kan justeres fra 44-62 i omkrets. Selve gagballen, som er laget i plast, er 4,2 cm i diameter.

- Et svart blindfold. Berøringer vil føles mere intense når synssansen settes ut av spill, og de andre sansene vekkes til live. Blindfoldet er laget i kunstskinn med en myk bakside. Den har også en strikk, for å ha rundt hode, som kan utvides 49-76 cm.

- Et mykt svart bondagetau, som kan brukes til japansk bondage.

- To brystklemmer i metall, som kan justeres til hvor stort trykk man ønsker. Begge klemmene er pyntet med en liten lilla bjelle, som kan høres hver gang du beveger deg.

- En 45 cm lang, svart floggerpisk i kunstskinn. Den kan brukes til myke og pirrende slag, som kan merkes uten at det gjør vondt.

- Et justerbart halsbånd, som passer til en omkrets på 36-44 cm. Halsbåndet leveres både med en hengelås og en 118 cm lang rem, med karabinkroker, som kan brukes som et hundebånd.

- To mansjetter, 5,5 cm bred, i kunstskinn med en myk bakside. Mansjettene er justerbare fra 13,5-23 cm og kan brukes hver for seg, eller festes til halsbåndet.

Settet er spesielt velegnet til dere som vil prøve bondage for første gang, og dere som vil utforske hverandre med pirrende sexleker.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Kanon start pakke
Biker - 2. feb. 2017
En meget god startpakke før uvante og vante! Inneholder de grunnleggende tingene og er bare å komplettere med etter hvert! Og at alt var i lær gjorde den bare endu bedre! Kan anbefales veldig sterkt
Utmerket sett for nybegynnere
A. sub - 10. apr. 2019
Settet er et godt kjųp for de som ikke har spesielt kinky sexleketųy og ųnsker å utvide samlingen sin med en gang. Samboeren min og jeg brukte settet godt, og spesielt skinnmansjettene, som var av ganske god kvalitet i forhold til prisen. Selv med svęrt små håndledd kunne de lett justeres og passe stramt nok på. Selve lenken mellom mansjettene ga litt for mye plass til å bevege hendene, men et tau, et stoffstykke eller en enkel karabinkrok kan enkelt fikse dette. Tauet er ca. 5 meter langt og god å bruke, men du må kjųpe noe annet materiale hvis du vil lage mer kunstferdige bindinger. Gagen fungerer fint hvis du har en normal munn. Hvis du har et litt mindre bitt kan det forårsake smerte i kjeven. Så du bųr bare sjekke hvor mye subben din kan gjespe. Luftehullene er et veldig fint tillegg. Selve pisken er ikke superlang og er derfor ikke superskremmende. Men riktig holdning (eller bind for ųynene) kan hjelpe her. Kragen og båndet til den er godt laget. Kragen var imidlertid litt bred og ikke helt stram nok for oss. Hvis subben din har en liten hals, bųr du sannsynligvis kjųpe en annen. Båndet kan imidlertid brukes til alle typer halsbånd. Brystvorte-klemmene fungerer som de skal, og har en mekanisme slik at du kan justere hvor stramt de skal sitte, noe som er veldig greit. Man må imidlertid passe på at plastputene på enden ikke lųsner etter bruk. Oppbevar dem i en liten boks, da burde de holde seg. Klokkene er enkle å ta av, noe vi endte opp med å gjųre. Ųyenbindet er nok det minst nyttige i settet, da det egentlig ikke gjųr at man ikke an se. Alt i alt et utmerket sett spesielt til prisen. Jeg vil spesielt anbefale til nybegynnere som ųnsker å utforske kinky produkter uten å investere en formue i lakk og skinn.
0
Kjųpt og brukt (og brukt igjen, og igjen)
MK - 21. oct. 2017
– Floggeren virker liten, men den er enkel å bruke og du trenger å bruke litt kraft for at den skal gjųre skikkelig vondt. Holder du den stųdig, er den fantastisk å bruke. Lyden er heller ikke dårlig. – Kragen og båndet er også enkle å bruke. Kragen kan vęre litt skarp i kantene hvis du ikke lar den "forme" seg nok og bli skikkelig rund. Ikke noe som reduserer kvaliteten på leken, bare en liten detalj. Låsen er imidlertid litt spinkel, det samme er nųklene. Jeg er imidlertid ikke i tvil om at den kan "rives av" hvis den fjernes veldig raskt. - Gagen er noe av det beste i settet. Metallringene kan se ubehagelige ut å ha på seg, men det er de ikke. – Ųyenbindet er litt stort og stenger ikke alt ute alt lys. For eksempel kan du se ut gjennom hjųrnene ved nesen. Det er imidlertid enkelt å bytte og du kan bruke et skjerf i stedet. - Mansjettene er blant mine favoritter i settet. Enkle å justere for å passe håndleddet og det er umulig å snu dem feil vei (med mindre du snur dem opp ned altså), så bare ta dem på, stram og snu til D-ringene er der du vil ha dem. Lengden på kjedet er passe og det det fųles som om man bare kan bevege seg "nok" men man kan egentlig ikke det og det er irriterende på den gode måten. – Tauet er god kvalitet som ikke svir med mindre du prųver å få det til å svi. Den kan enkelt monteres og skjules – Brystvorte-klemmene er også enkle å sette på, og skruen sųrger for at de ikke strammer for mye. Ikke mer å si da de fungerer som beskrevet. Klokkene er enkle å fjerne hvis de blir for irriterende. Så: Alt fungerer som beskrevet og det kunstige skinnet fųles deilig og mykt. Blindfoldet dekker ikke 100 %, men fortsatt rundt 90-95 %. Rosebladene er en morsom detalj som ikke bųr glemmes.
0
Fantastisk sett!
Mr. WHO - 18. jul. 2017
Fųrst og fremst reflekterer selve settet og kvaliteten prisen. Settet er veldig bra hvis du vil prųve dominans med partneren din. Alle nųdvendige delene er der når det hele blir litt intimt og farlig.
0
Overrasket over kvaliteten
Rikke - 29. jun. 2017
God kvalitet for prisen. Jeg hadde fryktet litt at det ville vęre produkter i dårlig kvalitet siden du fikk så mye for 300 kr, men jeg ble positivt overrasket.
0
Bondage-sett
Anonymous - 13. mar. 2024
Forholdet mellom pris og kvalitet er bra, alle produktene er mer eller mindre holdbare, bortsett fra at pisken brakk, den er bare festet med en stor nagle som løsner når du slår den litt hardt, du kan få den på igjen, men den vil sannsynligvis gå i stykker igjen hvis du ikke er forsiktig.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Grunnleggende om bondage
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette settet er perfekt for bondage-nybegynnere, både når det gjelder produkt og pris. Settet har produkter i riktig størrelse og er lett å ta med seg selv på tur! Panner osv. er litt stive i begynnelsen, men vil bli komfortable med flittig bruk. Stort pluss for en fin og kompakt pakke.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Fire stjerner
Anonymous - 13. mar. 2024
Alt i alt syntes jeg og partneren min at den var bra - Floggeren var nok den beste av alle, god følelse og fin design - Ballgaggen var for lang for meg, men dette løste seg enkelt ved å lage noen flere hull i spennen bak. Når vi først hadde gjort det, føltes den behagelig å bruke - Brystklemmene var gode. Halskjedet var for stort for meg, men jeg har en veldig smal hals. Jeg tror vi skal prøve å lage flere hull i det - Vi har ikke testet tauet ennå, men det ser ut til å være et ok tau. Men hvis du vil gjøre mer seriøs taukunst, tror jeg du trenger et mer ordentlig og lengre tau. - Mansjettene var veldig komfortable og veldig enkle å bruke - Bindet for øynene var ikke veldig interessant, da vi foretrekker å bruke et sjal eller noe, men jeg kan bruke det når jeg sover. Produktene lukter ganske mye når du tar dem ut av esken, så jeg anbefaler å lufte dem hvis du kan.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Frekt startsett
Anonymous - 13. mar. 2024
Frækt startsett for å teste din lyst til dominans. Kvalitet og pris stemmer godt overens, og det er alt du trenger for å teste din dominante side. Størrelsen på kragen passer dessverre ikke til større menn. Masken må også mykgjøres før bruk, da den er veldig stiv og ikke tilpasser seg ansiktsformen særlig godt.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Godt kronesett
Anonymous - 12. nov. 2014
Virkelig bra sett for nybegynnere og i anstendig kvalitetsmateriale. Lett å bruke for alle. Klipsene som holder håndjernene er imidlertid ikke av for god kvalitet, og det er for lett for personen som holder håndjernene å ta dem av igjen.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful