TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
7-delers Bondage-sett var 1

7-delers Bondage-sett

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Ønsker du å eksperimentere med bondage? Så er dette lekre 7-delers bondage settet, fra Toy Joy, ideelt for deg. Settet inneholder alt hva du har bruk for, til frekke og pirrende bondageleker. 

Settet inneholder:

- En svart gagball, med luftehuller, som er perfekt til dominansleker. Snoren er 1,9 cm bred og kan justeres fra 44-62 i omkrets. Selve gagballen, som er laget i plast, er 4,2 cm i diameter.

- Et svart blindfold. Berøringer vil føles mere intense når synssansen settes ut av spill, og de andre sansene vekkes til live. Blindfoldet er laget i kunstskinn med en myk bakside. Den har også en strikk, for å ha rundt hode, som kan utvides 49-76 cm.

- Et mykt svart bondagetau, som kan brukes til japansk bondage.

- To brystklemmer i metall, som kan justeres til hvor stort trykk man ønsker. Begge klemmene er pyntet med en liten lilla bjelle, som kan høres hver gang du beveger deg.

- En 45 cm lang, svart floggerpisk i kunstskinn. Den kan brukes til myke og pirrende slag, som kan merkes uten at det gjør vondt.

- Et justerbart halsbånd, som passer til en omkrets på 36-44 cm. Halsbåndet leveres både med en hengelås og en 118 cm lang rem, med karabinkroker, som kan brukes som et hundebånd.

- To mansjetter, 5,5 cm bred, i kunstskinn med en myk bakside. Mansjettene er justerbare fra 13,5-23 cm og kan brukes hver for seg, eller festes til halsbåndet.

Settet er spesielt velegnet til dere som vil prøve bondage for første gang, og dere som vil utforske hverandre med pirrende sexleker.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful