Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Adonis Extension Sleeve var 1

Adonis Extension Sleeve

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Adonis Extension Sleeve er ideell for deg som ønsker å føle deg fyldigere og lenger under sex. Sleevet omslutter og styrker penisen din så den føles hardere. Samtidig sikrer den utvendige strukturen på sleevet en ny og pirrende følelse for partneren din. Adonis Extension Sleeve er laget av et lekkert og fleksibelt materiale som kan strekkes så det passer det fleste menn. Slik bruker du Adonis Extension Sleeve:  Sett sleevet ned over penis når den er erigert, slik som du setter på et kondom. Du kan eventuelt smøre på litt glidekrem før påføring for å gjøre det lettere. Vi anbefaler at dere også bruker en vannbasert glidekrem når sleevet er satt på, da det vil gi dere mest realistisk og best mulig følelse.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Veldig bra
Ellen - 10. may. 2015
Produktet fungerer godt etter min erfaring, forsterker opplevelsen, selv om vi ikke bruker den hver gang. Produktet er enkelt å ta på, med litt ųvelse. Du må passe på å ikke få glidemiddel inni den, da den fort blir ubrukelig resten av akten. Kjęresten min er ganske mye lengre enn de indre dimensjonene til diameteren, noe som gjųr at glidemiddel noen ganger kommer inn i den. Den stųrste ulempen er at det er vanskelig å holde den smurt, da den begynner å gnage ganske fort når jeg bruker den. Det er lite stimulerende for mannen, men det er nok vanskelig å gjųre noe med det med et produkt som dette. Oppsummert er jeg fortsatt fornųyd med kjųpet.
0
Liten
Anonymous - 13. mar. 2024
Hei Jada, det er et ok spill, men det passer for mindre spillere. Min er ikke stor, men den gikk ikke inn.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful