Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Alien Fleshlight Avatar var 1

Oversikt

Dette er en Alien Fleshlight! En ekte Avatar vagina!   Avatar Fleshlight fungerer akkurat som alle andre Fleshlights. Denne er bare blå og vil nok gi mange menn en sjanse til å oppfylle deres villeste fantasier.   Med enden av hylsen kan du skape et vakuum for en trangere penetrering med Avatar Fleshlight.   Fremstilt av myk Real Feel Super Skin er Fleshlight veldig fleksibel og passer de fleste penisstørrelser.   Vi anbefaler at du bruker et vannbasert glidemiddel med din Fleshlight for å gjøre opplevelsen mer realistisk.   Fleshlight er enkel å rense etter bruk. Dra ut hylsen og vask den i varmt vann.   Når du kjøper Avatar Fleshlight, anbefaler vi at du i tillegg bestiller:   - Fleshlight Pudder.   - Fleshlight Wash.   - Et vannbasert glidemiddel, f.eks. Gun Oil.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Alien er super:)
Anonymous - 8. jul. 2017
Aliens design er bra, den sprekker ikke i bunnen som de fleste instrumenter med en "ekte vagina" formet munn... Fungerer veldig bra med ekte glidemiddel, kremaktig... Det er et godt produkt!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
ailine fleshlight
Anonymous - 12. oct. 2015
Jeg er begeistret for den vakre fargen og den innbydende åpningen. Dessuten gjør den varierende teksturen den enda mer behagelig.
Maskinoversettelse fra sinful.se
flotte farger og interessant !!!!
Anonymous - 13. mar. 2024
Hva kan man si, det er et romvesen!!! De flotte fargene og den interessante anatomien både innvendig og utvendig gjør den til et must i enhver samling.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Flott produkt
Anonymous - 13. mar. 2024
Produktet er et solid materiale og kan brukes igjen og igjen, produktet er vel verdt pengene og en god investering, jeg skulle bare ønske det var mer av det fordi det vil selge godt i markedet.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Alien Fleshlight Avatar

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful