Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Amaysin Precision Oppladbar Klitorisvibrator var 1

Amaysin Precision Oppladbar Klitorisvibrator

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 279,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Når du først har kjent de utenomjordiske vibrasjonene fra denne lille tryllestaven, vil dine nedre deler kile hver gang du tenker på den!

Klitorisvibratoren vil lede deg målrettet mot klimaks med sin presise stimulering av knoppen din. Vibratoren har et slankt håndtak på størrelse med en leppestift og et rundt, lite hode i enden av en smal hals som gjør det lett å rette vibrasjonene mot dine mest sensitive steder.

Den silkemyke overflaten føles deilig mot huden og med litt vannbasert glidemiddel blir opplevelsen enda bedre. Utforsk de 10 vibrasjonsmønstrene og skreddersy den vibrerende nytelsen til du oppnår et forløsende klimaks.

Med sitt vanntette design og sin reisevennlige størrelse kan du ha med deg Amaysin Precision hvor som helst. Vibratoren lades opp med USB-kabelen som følger med og rengjøres med vann og mild såpe eller sexleketøysrens etter bruk.

MerkeAmaysin
Produkt vekt (g)56
Full lengde (cm)14.7
Diameter (cm)2.4
StrømkildeUSB-lader
Brukstid (min)60
Vibrasjonshastigher10
PrimærmaterialeABS-plast
FargeBlå
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeDansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Finsk, Fransk, Tysk , Nederlandsk
SKU23501
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fantastisk
Anonym - 3. sep. 2023
Veldig mye bedre enn jeg hadde forestilt meg. Det eneste minuset er at den burde hatt en fast ledning så den ikke går tom for strøm. Greit å ha en til klar når den går tom for strøm
Kraftig
Yun - 21. jul. 2023
Veldig bra, men levde ikke lenge. Tok ikke lang tid før den ikke ville lade lenger.
Rakett!
Lynx - 9. mar. 2023
Er Hiatchien for rumlete? Tango litt for svak? Womanizer ikke heeeeeelt din greie? Denne lille saken er forbløffende sterk og kommer til på akkurat de rette stedene og får meg fra null til hundre på utrolig kort tid. Fantastisk til å stimulere de forskjellige delene av klitten, roten, skaftet og tuppen får målretta stimulering
Fantastisk!
Dottulfa - 31. mar. 2022
Jeg personlig liker å bruke leketøy til klitoris men etter womanizer kom så følte jeg alt annet var kjedelig, men denne her var veldig artig og man tease og holde ut lenge før man kommer
Intens vibrator
DomDuce - 23. jan. 2022
Denne lille saken er morsom. Den lille kulen på tuppen innehar en intens vibrasjon som ikke nødvendigvis gir deg noen stor orgasme, men den kan gi en sanseløs ømhet. Ypperlig til kort bruk med heftig vibrasjon, eller til mer langvarig klitoris-tortur. Til prisen kan den anbefales om du vil prøve noe litt utenom de vanlige vibratorene på markedet
Hyggelig og effektiv
Jane - 2. jul. 2021
Super god, enkel å betjene. Gir gode klitorisorgasmer
0
Dessverre ikke!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg er vant til en kanin med myke ører og har hatt gode O-er med den. Partneren min ga meg denne da den er oppladbar og jeg er lei av batterier! Denne vibratoren er veldig kraftig ....for kraftig. Kanskje det er ballen i stedet for 2 ører ... det har fine nye innstillinger som føles bra kort, men jeg synes det er ekstremt desensibiliserende! I stedet for å være et nyttig verktøy for å "forvarme ovnen" etterlater det meg uten appetitt og en ovn i uorden! Det er bare frustrerende. Jeg trenger en oppladbar kanin !!!. Ører over baller for meg!
Maskinoversettelse fra sinful.co.uk
Veldig fornøyd
Anonymous - 13. mar. 2024
Flott, veldig god service og produkt
Maskinoversettelse fra sinful.co.uk
Bare glede
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg testet produktet av nysgjerrighet, og vel, jeg anbefaler det for perfekt orgasmestimulering alene - det er utsøkt, og sammen med sexleketøy er jeg garantert orgasmer. Takk Sinful.
Maskinoversettelse fra sinful.fr
En fin avveksling fra vanlige leker
Anonymous - 13. mar. 2024
Alt i alt er vibratoren vel verdt prisen og gir god valuta for pengene. Litt bråkete, men veldig enkel å bruke. Vibrasjonene er kanskje litt for sterke for meg, ellers var det et godt kjøp.
Maskinoversettelse fra sinful.fi

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful