TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Klitorisvibrator

Med Nordens største utvalg av sexleketøy, har vi ikke bare et stort utvalg av vibratorer, men tilbyr også et stort utvalg av klitorisvibratorer i alle mulige størrelser, former, materialer og vibrasjonsstyrker. Vil du vite mer om klitorisorgasmer kan du lese vår store guide om emnet.

Klitorisvibrator - Enkelt og effektivt sexleketøy for kvinner

Hva er en klitorisvibrator?

De fleste kvinner oppnår enklest orgasme ved stimulering av klitoris. Klitorisvibratorer er derfor blant de mest populære sexleketøy for kvinner. De kan brukes under både onani, forspill og samleie for å tilføre en ekstra dimensjon av nytelse. En klitorisvibrator kan dessuten brukes på hele kroppen, og ikke bare klitoris, hvis man vil utforske hvordan vibrasjonene føles på kroppens andre ergonene områder. Den gir deg altså mange frekke lekemuligheter enten du er singel eller i et forhold.

Kvinnens klitoris er den eneste delen av menneskekroppen hvis funksjon utelukkende er seksuell nytelse. Når du stimulerer området med fingrene, en tunge eller med en klitorisvibrator, vil mange oppnå en klitorisorgasme. Denne formen for orgasme kalles også for en "peak orgasme", da kroppen under klimaks spenner seg og deretter slapper helt av. Alt avhengig av hvor lenge du stimulerer klitoris og hvor intens stimuleringen er, vil orgasmen variere. I vårt store utvalg av klitorisvibratorer finner du både noen som gir deg mild stimulering og noen som leverer ekstra dyp og kraftfull stimuli. Uansett hvilken type vibrator du foretrekker, vil det med sikkerhet bli et langvarig og orgasmefylt bekjentskap.

Klitorisvibratorer: til utvendig stimuli

En klitorisvibrator ikke ikke tiltenkt innvendig bruk, men kun til ytre stimulering. Derfor er den mindre enn for eksempel en dildovibrator som er tiltenkt vaginal penetrering, og dermed har et lengere skaft som man kan holde fast i. På grunn av den beskjedne størrelsen (som likevel er større enn en mini vibrator), kan derimot vibrasjonene fra en klitorisvibrator rettes mot akkurat det punktet hvor det føles aller best.

Det finnes mange forskjellige klitorisvibratorer på markedet og de kan fås i alle former, farger og størrelser. Den klassiske varianten er en såkalt bulletvibrator, som har en slank og avlang form med en spiss tupp. Kule- eller prosjektilformen, som den er oppkalt etter på engelsk, gjør det enklere å manøvrere rundt og gir deg god kontroll, slik at du kan tilrettelegge for optimal stimulering av klitoris.

Andre klitorisvibratorer har derimot to spisser ender som plasseres på hver sin side av klitoris for en mer omsluttende og intens sexopplevelse. De to "ørene" gjenkjenner nok mange fra en klassisk rabbitvibrator, men i stedet for å stimulere både utvendig og innvendig fokuserer denne type klitorisvibrator utelukkende på klitoris.

Hvis du kunne tenke deg å eksperimentere med en annen type stimuli enn vibrasjoner, kan du prøve en lufttrykksvibrator. Den stimulerer nemlig klitoris ved hjelp av trykkbølger og gir deg dermed nytelse indirekte. Womanizer var det første merket som utviklet et slikt produkt, men i dag finnes det en rekke merker som tilbyr denne innovative teknologien.

Hvilken klitoris vibrator bør jeg velge?

Det er ikke kun i form og størrelse at klitoris vibratorer varierer. De fås også i mange forskjellige farger. Blant vårt store utvalg finner du et bredt fargespekter, så du kan være sikker på at vi har noe som faller deg i smak. Men før du kjøper en klitoris vibrator bør du ikke bare ta hensyn til hvordan du vil at den skal se ut. Det er også viktig at det produktet du velger passer til din anatomi og har de rette funksjonene. Hvis du for eksempel har en klitoris som er litt gjemt vekk, kan det hjelpe med en smalere variant som lettere kan finne veien inn til ditt nytelsespunkt.

Har du derimot en klitoris som er lett synlig kan du velge en bredere klitoris vibrator, men vær oppmerksom på at vibrasjonene kan føles mer intense fordi de får en bredere kontaktflate. Det kan derfor være lurt å kjøpe en modell med varierende vibrasjonsstyrke, så du kan innstille intensiteten etter ønske og behov. Når du venner deg til vibrasjonene kan det hende at du får lyst til å øke intensiteten, og det er derfor viktig at du har muligheten til dette.

Uansett hvilken type klitoris vibrator du ender opp med, kan du dog være sikker på at det du kjøper er av høyeste kvalitet når du handler i vår nettbutikk. Vårt sortiment er nemlig et resultat av omhyggelige undersøkelser, for å sikre oss at alle produkter lever opp til våre høye standarder for kvalitet, design og funksjonalitet. Vi tror nemlig at jo høyere kvaliteten er, jo bedre blir opplevelsen. Med en klitoris vibrator fra Sinful får du altså de beste forutsetningene for en nytelsesfull sex- eller onaniopplevelse.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful