Klitorisvibratorer

Med Nordens største utvalg av sexleketøy, har vi ikke bare et stort utvalg av vibratorer, men tilbyr också alltid et stort utvalg av klitorisvibratorer på lager, i alle mulige størrelser, former materialer og vibrasjonsstyrker. Hva som passer for deg, avhenger av din smak og dine behov. Vil du vite mer, kan du finne vår store guide til klitorisorgasmer her.

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Adrien Lastic (2)
Amaysin (13)
B Swish (3)
Bang! (2)
Baseks (11)
Belladot (2)
Big Teaze Toys (4)
Bijoux Indiscrets (1)
Bonbons (1)
CalExotics (7)
Cleopatra (1)
Crave (4)
Dame Products (2)
Doc Johnson (1)
Dona (1)
Doxy (1)
Durex (1)
Fantasy for Her (9)
Feelz Toys (1)
Fifty Shades of Grey (5)
Fun Factory (5)
Gaia (2)
Hot Octopuss (1)
Inmi (2)
Iroha (4)
Ivibe Select (1)
Je Joue (4)
Le Wand (2)
Lelo (7)
Lora DiCarlo (2)
Love In The Pocket (2)
LovingJoy (1)
Magic Motion (1)
Marc Dorcel (2)
Master Series (1)
Max Passion (1)
Mixed (3)
Nexus (1)
Nomi Tang (1)
Ohmibod (1)
PicoBong (1)
Pillow Talk (1)
PMV (1)
Rends (1)
Rianne S (4)
Rocks Off (12)
Romp (2)
Satisfyer (8)
Screaming O (3)
Senzi (1)
Shots Switch (1)
Sincerely (1)
Sinful (28)
Snail Vibe (1)
Svakom (1)
Swan (1)
Sweet Smile (2)
Tickler (1)
ToyJoy (2)
Tracy´s Dog (2)
Velve (2)
We-Vibe (5)
Womanizer (1)
Xa Xa Xoom (2)
You2Toys (3)
Zumio (3)
Vis alle
Vis alle 207 produkter
Du har sett 42 av 207 produkter
Vis flere

Klitorisvibrator - Enkelt og effektivt leketøy for kvinner

Hvorfor skal du eie en klitoris vibrator?

De fleste kvinner oppnår enklest orgasme gjennom stimulering av klitoris. Derfor er en klitorisvibrator også et av de sexleketøyene mange anskaffer seg. Av den skal du imidlertid ikke tro at dette er et leketøy kun er for nybegynnere. En vibrator gir utrolig mange frekke lekemuligheter, og den kan brukes av single så vel som par. Så hvis du ennå ikke eier en, er det visst på tiden du får fingrene i en, slik at du kan dykke ned i all nytelsen de tilbyr.
Kvinnens klitoris er den eneste delen av menneskekroppen hvis eneste funksjon er seksuell nytelse. Når du stimulerer med fingrene, en tunge eller med en vibrator, vil mange oppnå en klitorisorgasme. Denne formen for orgasme kalles også for en "peak orgasme", da kroppen under klimaks spenner seg og deretter slapper helt av. Alt avhengig av hvor lenge du stimulerer klitoris og hvor intens stimuleringen er, vil orgasmen variere. I vårt store utvalg av klitorisvibratorer finner du både noen som gir deg mild stimulering og noen som leverer ekstra dyp og kraftfull stimuli. Uansett hvilken type vibrator du foretrekker, vil det med sikkerhet bli et langtvarende og orgasmefylt bekjentskap.

Stimulering på utsiden

Takk og pris for at man kan få mange slags vibratorer. Men hvordan skiller egentlig denne typen vibrator seg fra andre vibratorer? En klitorisvibrator ikke ikke tiltenkt innvendig bruk, men kun til ytre stimulering. Derfor er den mindre enn vibratorer som tiltenkt vaginal penetrering, hvor man trenger noe å holde fast i. På grunn av dens lille størrelse, kan vibrasjonenes rettes akkurat mot det punktet hvor det føles aller best.
Markedet er stort, og det finnes varianter i alle former, farger og størrelser. Den klassiske modellen, en bulletvibrator, har en avlang form, liksom det som på engelsk kalles en "bullet", eller på norsk en "kule" eller "prosjektil". En vibrator med en avlang form gjør det enklere å manøvrere rundt og gir deg god kontroll, slik at du kan tilrettelegge for optimal stimulering av klitoris. Mange av de nyere variantene har et mykere design, hvor de rundene formene gir en behagelig overflate. Andre har ikke én, men to spisser eller "ører". De to spissene plasseres på hver sin side av klitoris for en omsluttende og enda mer intens sexopplevelse. En helt annen type en de klassiske vibratorene, som nettopp stimulerer klitoris ved hjelp av vibrasjoner, er lufttrykksvibratorene, som stimulerer ved hjelp av trykkbølger. Det finnes enda flere former og varianter en de som er beskrevet her, og det finnes også helt sikkert en for deg. Hvis du vil se nærmere på bestemte merker i stedet for produktkategorierne, så se f.eks. nærmere på populære merker som LELO, SatisfyerWomanizer, Baseks, Velve og mange andre.

Frekke farger og høy kvalitet

Det er ikke kun i form og størrelse at klitorisvibratorer varierer. Det er også i farge. Innenfor vårt store utvalg, vil du finne vibratorer i alle regnbuens farger. Har du lyst til å gi din seksuelle hverdag et lite pang, kan du kjøpe en i rosa eller lilla. Foretrekker du derimot et mer stilrent og avdempet utseende, finner du massevis av vibratorer i sorte og nøytrale farger. Selv om fargen og intensiteten av vibrasjonene varierer, forblir den pirrende følelsen av klitorisstimuleringen konstant.
Uansett hva slags type du foretrekker, kan du være sikker på å få et sexleketøy av høyeste kvalitet når du handler i vår nettbutikk. Vårt produktutvalg er nemlig et produkt av omhyggelige undersøkelser, for å sikre oss om at alle produkter lever opp til våre høye standarder, og at kvalitet, design og funksjonalitet ligger i toppsjiktet. Jo høyere kvaliteten er, jo bedre blir nemlig opplevelsen. Med en klitorisvibrator fra Sinful.no kan du være sikker på å få den beste mulig sex- eller onaniopplevelsen.

 

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no