Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr

Amaysin

Amaysin er en enkel og moderne kolleksjon av sexleketøy som lar deg uttrykke din personlige stil med dine mest intime eiendeler. Oppdag en verden av nytelse og la deg forføre av de vakre produktene. Utforsk dine erogene soner under hete sololeker, eller inviter partneren din med på et frekt og lystig eventyr. Én ting er helt sikkert - dette blir Amaysin.

Amaysin - moderne sexleketøy som står i stil til deg og dine lyster

Sinful ønsker Amaysin velkommen

I 2020 ble den første kolleksjonen fra det danske merket Amaysin lansert på det skandinaviske markedet. Målet var å skape en moderne og stilren kolleksjon av vakre sexleketøy som skulle gjøre det mulig for kvinner å uttrykke sin personlige stil gjennom sine intime eiendeler. Og det har de så til den grad lykkes med!

Amaysin er en serie erotiske leketøy i moderne, avdempede farger som er stappfulle av pirrende stimulering, og som egner seg til både kvinner og par som er klare for nye, erotiske opplevelser i soverommet. Kolleksjonens sensuelle, men enkle design bidrar nemlig til å skape en leken og avslappet atmosfære som vil gjøre underverker for både sengelekene, men også samlivet forøvrig.

Samtlige av produktene i kolleksjonen er produsert med materialer av høyeste kvalitet, og har myke og behagelige overflater som føles fantastiske mot huden. Du finner dessuten både oppladbare og batteridrevne modeller blant sortimentet, så det finnes garantert noe for enhver smak og behov. Ta en titt på utvalget lenger opp på siden og finn dine nye leketøysfavoritter.

Amaysin sexleketøy er for alle kvinner

Dersom du har sett igjennom alle de lekre produktene her på siden, så vet du at Amaysin sexleketøy hovedsakelig henvender seg til kvinner. Blant sortimentet finnes det et og annet produkt til par, men det er først og fremst den moderne kvinnen som er målgruppen for den erotiske kolleksjonen. Hvis du er en av dem som tiltrekkes av vakre farger og stilrene design, så vil Amaysin sexleketøy helt sikkert falle i god jord hos deg.

Men hva kan du som ikke har rukket å ta en nærmere titt på kolleksjonen forvente deg? Det som er verdt å bite seg mest merke i er det varierte utvalget av sexleketøy, som blant annet består av g-punktsvibratorer, rabbitvibratorer, Magic Wands og andre, kraftige vibratorer.

Dersom du heller ha noe som og partneren kan bruke sammen, bør du prøve et av de fjernstyrte vibratoreggene, eller den vibrerende penisringen i en vakker, midnattsblå farge. Med et slikt Amaysin sexleketøy vil dere få mange morsomme og opphissende opplevelser sammen, som vil føre dere enda nærmere hverandre.

Lekre produkter av høyeste kvalitet

Er du klar til å bli “amazed” av Amaysins forførende og fargerike sexleketøy som inspirerer til mer nytelse i sengen? På tross av den høye kvaliteten på produktene og de nøye utvalgte materialene som de er produsert med, så vil du se at hele kolleksjonen ligger i en prisklasse som de fleste kan leve med.

Og det er jo heldig, for så snart du har prøvd et av produktene fra Amaysin, vil du garantert få lyst til å prøve resten. Risikoen er stor for at du i løpet av kort tid har fylt opp hele nattbordsskuffen med de vakre produktene, så du har et Amaysin sexleketøy for enhver anledning.

Den høye kvaliteten på Amaysin sine produkter betyr også at de fleste av dem er vanntette eller sprutsikre. Det betyr at du ikke behøver å være redd for at det skal bli for vått, da dette hverken ødelegger produktets materialer eller funksjoner. Dersom produktet er vanntett, kan du dessuten ta det med deg i dusjen eller i badekaret for en ekstra våt opplevelse. Du kan lese mer om de enkelte produktenes egenskaper under fanen ‘Detaljer’ på produktenes sider.

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful