Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Amorable by Rimba Alluring Chemise 3 Delt Sett var 1

Oversikt

Ifør deg dette fantastisk vakre settet med chemise, hofteholder, strømper og g-streng fra Amorable by Rimba, og du vil føle deg som kveldens midtpunkt.

Chemisen er utstyrt med innvendige bøyler for å støtte og markere midje og brystene. Skålene er lett polstrert og fullt dekorert i blonder i sølv, som går hele veien opp langs de brede stroppene.

Fronten består av svart gjennomsiktig tyll, som snøres sammen med et satengbånd i en korsett-lukking nedenfor. Sidene matcher skålene og er flott belagt av sølvblonder.

Baksiden står helt enkelt og lukkes med en bred hekte med to justeringsmuligheter. Både stroppene over skuldrene og til strømpene er justerbare.

Det følger med en g-streng med forstykke i matchende blonder og et par svarte Thigh high strømper i 15 denier.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Tettsittende passform
Anonymous - 1. feb. 2019
Kjøpte dette plagget i den største størrelsen, dvs M/L som jeg er. Jeg er en jente i litt større størrelse og har alltid hatt M/L på undertøy som vanlige klær. Da jeg fikk pakken hjem så det ut akkurat som på bildet, men da jeg tok en nærmere titt var koppen slett ikke så romslig som modellen på bildet (som antagelig bruker en S) Koppen var bitteliten for brystene mine og hele settet føltes som om det var laget for noe i størrelse S/M. Strømpene var det eneste som faktisk passet bra, stringtrusene skar inn i huden, korsettet var helt ok i omkrets men brystene bulte ut selv om det skal være i "riktig størrelse" i følge "Detaljer"-fanen hvor man følger hvilken størrelse man skal ha. Noe jeg gjorde. Produktet i seg selv er nok verdt det for de som er av en mindre størrelse da det er sexy, men det er ikke tilpasset en større jente som meg selv, noe som er veldig trist.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Amorable by Rimba Alluring Chemise 3 Delt Sett

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful