Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Anal Trainer med Vibrator var 1

Oversikt

Med denne Anal Trainer oppnår du stor nytelse og trener samtidig som du får tilfredstillende analstimulasjon.   Analtreneren har en fot, som er en sugekopp, slik at den kan stå fast på alle glatte overflater. På denne måten kan du enkelt ""sette"" deg ned over den, i en behagelig posisjon.   Det er en fjernkontroll på analtreneren, slik at du selv kan styre vibrasjonene når den er inne i deg.   Anal treneren har en bølgete overflate, som er veldig pirrende, når du bruker den. Både kvinner og menn kan bruke den. Den er for dem som ønsker å trene de anale musklene og erogene soner.   Du får en enda bedre opplevelse med analtreneren hvis du samtidig bruker et godt analt glidemiddel.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
En klar favoritt!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg kan virkelig gå god for denne analdildoen! Den glir lett opp, og du kan enkelt ta ett trinn om gangen og la diameteren øke sakte. Når du har "fullført" alle tre trinnene og slår på vibratoren, er det fantastisk. Vibratordelen kan skrues opp fra veldig stille til en høy brumming - det er alltid en stor suksess!
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Anal Trainer med Vibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful