TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Anal Fantasy

Anal Fantasy er en serie lekre sexleketøy som helt siden serien ble lansert har brøytet veien for mer stimulerende og tilfredsstillende analsex. Serien inneholder både produkter som egner seg til de med liten eller ingen erfaring med analstimulering, og produkter til de som er selverklærte analentusiaster. Bruk den deilige stimuleringen alene eller med en partner. Og husk å bruke rikelig med analglidemiddel for å sikre optimal komfort og nytelse.

Anal Fantasy - åpner dørene for anal nytelse

Analleketøy for nybegynnere og veteraner

Hvis du bevisst har klikket deg inn på denne siden, er det nok fordi du er interessert i anal stimulering og vil finne noe som kan brukes til å utforske dette, eller fordi du vet hva du vil ha og at du kan finne det her. Selv om det fremdeles er knyttet et tabu til anal stimulering og analsex, virker det som om flere og flere har fått øynene opp for bakdørens fornøyelser. Anus er nemlig et erogent område hos begge kjønn, og alle kan derfor få glede av analsex. Men analstimulering behøver ikke nødvendigvis å være i form av analsex, og det er ikke nødvendig med en partner for å stimuleres analt. Med analleketøy kan du tilfredsstille alle dine anale lyster, og av den grunn har Pipedream lansert produktlinjen Anal Fantasy, som tilbyr analleketøy for enhver smak.

Blant det brede sortimentet til Anal Fantasy finner du både noe for nysgjerrige nybegynnere og mer erfarne analveteraner. Hvis anal stimulering er et ukjent territorium for deg, bør du starte med noen av de slankere leketøyene. Du finner de eksakte dimensjonene for hvert produkt under fanen “Detaljer” når du klikker deg inn på produktets side. Hvis du derimot har erfaring med denne type stimulering fra før, finnes det en rekke produkter som kan gi deg nye og mer pirrende utfordringer. Uansett om du har lite eller mye erfaring med anal stimulering fra før, kan du altså være sikker på at Anal Fantasy har et leketøy for deg.

Et bredt spekter av stimulerende produkter

Anal Fantasy tilbyr produkter som dekker en bred vifte av behov og lyster. Produktene er svært allsidige, og kan derfor stimulere anus på flere ulike måter. Enkelte produkter har flere ulike funksjoner og noen stimulerer flere erogene soner på en gang. Du kan for eksempel finne analplugger med en innebygget penisring eller vibrator, som kan brukes til å forlenge og forsterke mannens ereksjon, eller sende pirrende vibrasjoner inn i hennes eller hans indre.

I mannens analåpning finner vi prostataen, som er et erogent område tilsvarende kvinnens G-punkt. Ved å stimulere denne kjertelen kan han oppnå orgasme, selv uten penetrering. Et analleketøy med en bøyd form gjør det lettere å stimulere prostataen, da sitter skrått overfor analåpningen, noen centimeter inn i endetarmen. Du finner flere slike leketøy her på siden.

Dersom du derimot ønsker leketøy med mer fyldig og utfordrende stimulering, bør du sjekke ut de “gapende” analpluggene fra Anal Fantasy, som utvider seg så snart du fører dem inn i anus, eller de uthullede analpluggene som gir partneren din et unikt innblikk til ditt indre, eller gir ham eller henne muligheten til å penetrere deg med en finger eller et smalt sexleketøy.

Produkter fra Anal Fantasy er sikre å bruke

Det er viktig å ta hensyn til både sikkerhet og hygiene når det kommer til analleketøy. Før du tar i bruk ditt Anal Fantasy leketøy er det derfor en god idé å skylle analåpningen med litt vann ved hjelp av en analdusj. Og husk å smøre leketøyet inn med rikelig glidemiddel før du fører det inn. En god tommelfingerregel er å fortsette å påføre glidemiddel når du ikke lenger merker noen friksjon, så det legger seg et tykt lag mellom anus og leketøyet. Anus produserer nemlig ikke noe glidemiddel selv, i motsetning til kvinnens kjønnsorgan.

Fordi analleker krever mer glidemiddel, finnes det glidemidler som er spesielt utviklet til anal stimulering. Analglidemidler er gjerne tykkere i konsistensen og har en lengere glideevne for økt komfort og nytelse.

Produkter fra Anal Fantasy er laget av materialer som er sikre å bruke, heriblant silikon, ABS-plast og glass. Leketøyene inneholder ingen skadelige stoffer og helt ftalatfrie. I tillegg har samtlige produkter en stopper som sørger for at de holdes på plass og forblir der de skal under hele leken. Kort sagt kan du føle deg trygg når du utlever dine analfantasier med Anal Fantasy. Og hvis du mot forventning ikke skulle finne det du leter etter her på siden, har vi et hav av andre analprodukter du kan velge mellom i vår nettbutikk.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful