TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Aneros Evi Bekkenbunnstrener - AWARDVINNER var 1

Aneros Evi Bekkenbunnstrener - AWARDVINNER

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Den nye og innovative Aneros Evi Bekkenbunnstrener er et eksklusivt og effektivt redskap, til deg som gjerne vil styrke bekkenbunnen og oppnå en større følsomhet i skjeden. Evi virker ved hjelp av kroppens naturlige muskelsammentrekninger i bekkenbunnen. Aneros EVI er den første bekkenbunnstrener som både kan stimulere g-punktet og klitoris, i takt med bevegelsene dine. På grunn av denne egenskapen, vant Aneros EVI Bekkenbunnstrener tittelen som "Sexual Wellness Product of the Year" ved XBIZ Awards 2013. Når du innfører EVI i skjeden, vil bekkenbunnsmusklene holde fast rundt den, for at den ikke skal falle ut. Den delen som sitter inne i deg, er designet slik at det er enkelt å knipe rundt den, på tross av at den veier hele 91 gram, som er en av de tyngste vaginatrenerne vi har her i shoppen.  Når du veksler mellom å slappe av og spenne musklene, vil Evi vippe fram og tilbake. Den vippende bevegelsen gjør det enkelt for deg å kjenne om du gjør øvelsen korrekt. Når den vipper, vil den også stimulere g-punktet og klitoris. Hvis du trener regelmessig, slik at øvelsene blir naturlige for deg og du blir sterkere, er det mulig å trene seg frem til en orgasme, gjennom en lengere treningsøkt. Med Aneros Evi kan du enkelt måle hvor sterke bekkenbunnsmusklene dine er. Hvis de er sterke, vil du kunne hole et fast grep om Evi. Du vil også kunne lage mange øvelser, uten at du blir øm. Hvis bekkenbunnen din er utrent, vil du enkelt kunne følge med på hvordan treningen gir resultater, og du får gradevist et bedre grep.  Slik bruker du Aneros EVI Bekkenbunnstrener: Påfør litt vannbasert glidemiddel, på den rengjorte Evi, slik at den blir glatt og mere behagelig å innføre. Legg deg på ryggen, med knærne trukkel litt opp mot magen. Innfør Evi, inntil spissen av foten hviler mot klitorisen din. Nå burde du kunne merke at Evi presser opp mot g-punktet ditt.  Utforsk og eksperimenter med forskjellige stillinger og teknikker. Start med å utføre et par enkelte Kegel øvelser, hvor du først spenner bekkenbunnsmusklene og deretter slapper av. Finn en god rytme og tilpass øvelsenes intensitet og hastighet, alt etter hva som er best for deg. Vi anbefaler at du starter med å lage Kegel øvelser, i et par minutter, et par ganger i uken. Hvis det føles naturlig for kroppen, kan du deretter øke hyppigheten og varigheten av treningen gradvist. Aneros EVI Bekkenbunnstrener er laget i medisinsk plast, som er dekket i 100% medisinsk silikon. Det gir det et solidt og fast treningsutstyr, med en myk og glatt overflate. Medfølger: En flott hvit og rød oppbevaringsekse, med magnetlås.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful