TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Aneros HELIX SYN Prostatastimulator var 1

Aneros HELIX SYN Prostatastimulator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Leter du etter en fast men fløyelsmyk prostatastimulator, som virkelig kan gi deg nytelse? Så prøv Helix Syn fra Aneros, som designmessigt er en forbedret utgave av den populære Helix, kombinert med den fineste myke silikon, som gir deg ekstrem komfort og maksimal nytelse.   Samhøret mellom Helix Syn og det mannlige g-punktet er en enestående kombinasjon som du bare må prøve. Sammen gjør den myke overflaten og den faste indre rammen det mulig å få de ufattelige stimulasjoner som Aneros er kjent for.   Helix Syn har et anatomisk korrekt design og den er perfekt til både erfarne og nybegynnere innenfor analstimulasjon.   Med Helix Syn kan du få håndfri nytelse og fløyelsmyk silikon som føles enda lekrere når du bruker den sammen med et vannbasert glidemiddel til analt bruk – f.eks. den lekre Aquaglide Anal.   Medfølger: En pen rød oppbevaringseske med magnetlås.   Mål:   - Lengde: 12,7 cm - Innførbar lengde: 9,5 cm - Bredde: 2,5 cm på det bredeste punkt.   Helix Syn vant en pris for beste mannlige nytelsesprodukt ved XBIZ Awards 2013.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful