Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Aneros PERIDISE Analstimulator-sett 4 stk. var 1

Aneros PERIDISE Analstimulator-sett 4 stk.

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Aneros Peridise Advanced er det perfekte analstimulator settet til deg som vil styrke bekkenbunnen og dermed vil enklere, oppnå orgasmer. Aneros Peridise Advanced består av fire analstimulatorer i forskjellige størrelser. Du kan derfor gradvist utfordre musklene i bekkenbunnen. Analstimulatorene har en lett buet form, som gir skånsomm og effektiv analstimulasjon, når du skiftevis spenner og slapper av i bekkenbunnsmusklene.

Hvilken av analstimulatorene du skal velge, avhenger av hvor sterk musklatur du har. Hvis du har sterke muskler, kan du med fordel trene med en av de minste stimulatorene, som er vanskligere å holde på plass og derfor mer utfordrende for muskulaturen. Hvis det er første gang du prøver bekkenbunnstrening med et redskap, kan du med fordel bruke den største stimulatoren. På grunn av størrelsen vil det være enklere for deg å kjenne hva som skjer i bekkenbunnen når du trener. Dette hjelper deg med å trene korrekt, som er ideelt for deg som vil starte med bekkenbunnstrening.

Slik bruker du Aneros Peridise Advanced:

Innfør en av analstimulatorene inn i anus. Forsøk å klemme rundt stimulatoren med din anal-muskulatur, og slapp av. Dette gjentas i et par minutter, et par ganger i uken. Hyppigheten kan økes senere, hvis det føles naturlig.

Merk: Peridise bør alltid brukes sammen med et godt glidemiddel, som vil sikre deg at stimulatoren kan bevege seg fritt. Glidemiddelet vil også gi en mer behagelig innføring av stimulatoren.

Peridise er et unisex produkt og kan derfor brukes av både kvinner og menn.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful