Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Aneros Progasm Jr. Prostatastimulator var 1

Aneros Progasm Jr. Prostatastimulator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Aneros PROGASM Jr. er utviklet spesielt til deg, som ønsker fast og effektiv stimulering av prostata, som ikke er for fyldig. Den har samme form som den populære PROGASM Prostata Stimulator, som ogås finnes her i Sinful.no Shoppen. Denne utgaven har et slankere design, som gjør den mere velegnet til lett øvede innenfor prostata stimulering. Stimulatoren fungerer alene med kroppens naturlige muskel-sammentrekninger, så den kan derfor også nytes håndsfritt. Den har en fot som fungerer som en "stopper", slik at den holder seg på plass, som også stimulerer mellomkjøttet samtidig. Prostata stimulatoren er laget i medisinsk plast, slik at den gir deg den fast stimulering, som er nødvendig for dyper prostata orgasmer. Vi anbefaler at du samtidig bruker et godt analt glidemiddel, for at innføringen og opplevelsen skal være behagelig. Etter bruk rengjørens den i varmt vann og evt. en Sexleketøys Rengjøring. Medfølger: En flott og diskret oppbevarings eske.

 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fantastisk stimulator
MS - 18. jul. 2015
En stimulator i god stųrrelse som raskt finner veien mot prostata. Materialet er veldig fint og gjųr det enkelt å bruke. Jeg måtte bare jobbe litt med den for å starte men den, fungerer nå optimalt på reisen mot en Super O. Den gir gode P-bųlger. Jeg synes K-pinnen sitter litt hardt på halebeinet, derfor har jeg måtte justere litt på stimulatoren når den er i bruk. Den har en god P-pinne som passer perfekt.
0
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful