TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Apollo Alpha Stroker 1 Onaniprodukt var 1

Apollo Alpha Stroker 1 Onaniprodukt

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Apollo Alpha Stroker 1 Onaniprodukt - Diskré levering Med Apollo Alpha Stroker 1 får du den mest varierende og levende onaniopplevelsen. 30 vibrasjonsinnstillinger og med memory chip. Kjøp i dag hos Sinful.no.

Nå kan du få den mest varierende og levende onaniopplevelsen du kan forestille deg. Kjøp Apollo Alpha Stroker 1 Onaniprodukt og få mange pirrende lekemuligheter.

Du bestemmer selv hvor stram følelse du vil ha, da sidene av produktet er fleksible. Finn din favorittvibrasjon eller skift mellom de forskjellige kraftfulle impulsene og eskaleringene for en ekstra vill opplevelse.

Onaniproduktet har et stilig design med et håndtak, hvilket gjør den enkel å kontrollere, og et lokk, så den kan pakkes bort og oppbevares trygt. Det innvendige sleevet har en rillet struktur, som gir en realistisk og deilig følelse.

Alpha Stroker 1 har hele 30 forskjellige vibrasjonsinnstillinger og en memory chip. Chippen husker den sist valgte funksjonen du har brukt. Onaniproduktet er også oppladbar, og det følger med en USB-kabel til dette. Alpha Stroker er vanntett, så den kan også tas med i dusjen om ønskelig.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful