TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Arcwave Voy Compact Stroker med Tightness Adjustment System var 1

Arcwave Voy Compact Stroker med Tightness Adjustment System

På lager

Levering: 3-7 hverdager

kr 799,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.

Oversikt

Stram godt til og forbered deg på å nyte en potent nytelsesstund for din penis med denne strokeren fra Arcwave. Den lar deg justere hvor stram opplevelsen skal være, slik at du får det akkurat slik du elsker det.

Fjern beskuttelseslokket i hver ende, tilfør en klatt vannbasert glidemiddel på både penis og innsiden av sleevet og nyt håndjobbekspertens effektive grep om deg. Etuiet passer perfekt i hånden din, og lar deg enkelt føre den opp og ned. 

Er du fan av forsiktige strøk? Eller liker du best å starte forsiktig og jobbe deg gradvis opp til en mer stram følelse, hvor du virkelig får smake de deilige innvendige rillene? Du kan enkelt bytte mellom de ulike nivåene av stramhet ved å skru på sleevets etui.

Det silkemyke silikonet vil med glede ledsage alle nytelseseventyrene dine fremover, og er til og med en deilig diskret reisekompis. 

Rens både utside og innsiden av sleevet med varmt vann og en mild såpe, eller med en sexleketøysrens. La den lufttørke før du pakker den vekk til neste eventyr.

MerkeArcwaveProdukt vekt (g)376InkludertPrøve av vannbasert glidemiddelFull lengde (cm)11.5Indre dybde (cm)10.5Diameter (cm)8.5Indre diameter (cm)4Elastisk indre diameterJaIngredienserAqua, Glycerin, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Citric Acid, Potassium SorbatePrimærmaterialeABS-plastFargeSvartSpråk på emballasjeLitauisk, Svensk, Kinesisk, Koreansk, Spansk, Fransk, Estisk, Latvisk, Albansk, Ungarsk, Tyrkisk, Engelsk, Tysk , Dansk, Italiensk, Nederlandsk, Slovakisk, Finsk, Norsk, Mandarin, PolskSKU26795
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fantastisk/ Fantastic
Se for deg at du sitter i senga med den ene spesielle «go-to» videoen. Med denne strokern kan du gå fra lousy handjob til Gorilla grip til som om Godzilla tråkk... Les mer
Nutmaster - 25. jul. 2022

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful