Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Asa Akira Fleshlight Girls Lotus var 1

Asa Akira Fleshlight Girls Lotus

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fleshlight Asa Akira Lotus er en helt tro kopi av ponomodellen Asas vagina, derav navnet Lotus. Fleshlight Girls er formet og designet etter de hotteste pornomoddelene i verden. Du kan føle Akiras intime folder og kuver, som er laget ut fra en avstøpning av henne. Du kommer ikke nærmere den ekte følselsen av Asa Akira. Fleshlighten gir en meget pirrende stimulering og passer til stort sett alle penis størrelser. Hvis du ønsker en strammere følelse rundt penis, skrur du bare på lokket i bunnen. Etter bruk er den utrolig lett å rengjøre. For at du skal oppnå ekte nytelse, er det viktig at du først påfører et vannbasert glidemiddel. Etter bruk, vaskes Fleshlighen med varmt vann. Vi anbefaler at du deretter sprayer den, med litt antibakterielle Fleshlight Wash. Når sleevet er tørt, kan du med fordel bruke et Fleshlight pulver, slik at sleevet beholder den myke og glatte overflaten. Når du kjøper Asa Akira Lotus, anbefaler vi også: - Fleshlight Pulver. - Fleshlight Wash. - Et vannbasert glidemiddel, fx Gun Oil.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Bra for de som leter etter en lang sexkatt
Anonymous - 4. jul. 2014
Lotus-teksturen som finnes i denne fleshlighten har helt flate overflater, men varierer i diameter. Dette betyr at produktet ikke er veldig stimulerende, men tar litt tid å gi brukeren en orgasme. Hvis du er på utkikk etter et produkt der du vil kunne holde lenge og føle deg veldig bra, er dette noe for deg. Hvis du vil ha et produkt der du kan trene utholdenheten din og tydelig føle endringen i den indre kanalen, er dette ikke produktet for deg. I så fall vil jeg i stedet anbefale STU-modellen eller Super ribbed. Det er veldig enkelt å vaske produktet. Du skyller i utgangspunktet bare den indre kanalen og legger den med lokket skrudd av for å lufttørke. Hvis du har det travelt, kan du snu innsatsen ut og inn og tørke den forsiktig av med et håndkle. Materialet er svært slitesterkt og blir ikke deformert av å bli vridd en kort stund. Oppvarming er noe jeg anbefaler. Følelsen er mer som ekte vare, og det tar ikke lang tid. Bare legg innlegget i varmt vann i ca. 20 minutter, så er du klar. Så lenge du ikke åpner lokket på fleshlighten, er den veldig diskret. Nesten som en pyntegjenstand. Så det er ikke noe du nødvendigvis trenger å skjule for andre. Selvfølgelig er det ulemper med produktet. Materialet har en tendens til å bli klissete etter noen få gangers bruk. Dette løses enkelt med litt Fleshlight Powder drysset på et tynt lag. Det er også veldig følsomt for kjemikalier som såpe og vaskemiddel. Selv gjorde jeg den feilen at jeg varmet opp Fleshlight i en vask med rester av diverse tøymykner osv. Dette resulterte i at materialet begynte å løse seg opp. Dette avtok umiddelbart da jeg vasket vasken grundig. Husk med andre ord å ikke utsette materialet for kjemikalier. En annen ting jeg anbefaler, er å legge litt papir i bunnlokket. Ellers har det våte lokket en tendens til å lage mye støy når luften trekkes inn der, når du kjører inn og ut. Avslutningsvis kan jeg si at det er et veldig fint produkt som vil gi deg mye glede. Kjøp denne eller en annen fleshlight-modell avhengig av dine preferanser!!! For rundt 500 SEK er de et røverkjøp!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful