Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
B Swish Bcute Classic Minivibrator var 1

B Swish Bcute Classic Minivibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

B Swish Bcute Classic er en vanntett vibrator som enkelt kan tas med i håndvesken. Den har et diské design og en beskjeden størrelse, som gjør at den er perfekt å ta med på farten. Vibratoren har fem effektive vibrasjonshastigheter.

Vibratoeren har en rund spiss, som er ideelt for en klitoris vibrator og den kan også brukes til innvendig stimulering. Vi anbefaler at du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel, for å gjøre opplevelsen enda bedre.

Bcute er laget i 100 % ftalat-fritt ABS plast og silikon, som gir den en myk overflate, som føles deilig mot huden. Det følger også med en sort oppbevaringspose.

Merk: Bcute Classic bruker 1 stk. AA batteri, som selges separat. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Veldig bra
Mattilde - 27. apr. 2020
Den er liten og enkel å bruke, og fungerer veldig bra for meg. Materialet fųles deilig og mykt (personlig er jeg ingen stor fan av f.eks. metallvibratorer). Den er sexy og vanntett og er lett å rengjųre. Klar anbefaling herfra. (men bråker litt)
0
Fantastisk
LJ - 19. jun. 2017
Veldig fornųyd. Bedre enn forventet og sexy stųrrelse.
0
Liten og effektiv
Fie - 20. feb. 2017
Superfin, med lekkert design og godt utvalg av vibrasjoner. Det er imidlertid litt slitsomt å trykke på alle vibrasjonene for å slå den av. Superenkel å rengjųre og bra for nybegynnere. definitivt veldig tilfredse med produktet her! Batteriene varer også lenger enn forventet.
0
Bra, men liten
SP - 6. nov. 2016
Alt i alt er jeg faktisk veldig fornųyd med denne vibratoren. Den er imidlertid ikke veldig stor. Vi har lęrt at det er veldig bra for mannen hvis du plasserer den ved testiklene hans. Kjęresten elsker den ?? En ulempe med den er at det er litt vanskelig å skaffe batterier til produktet, da de ikke er standardbatterier ??
0
nydelig, men mye stųy
Ken - 8. jun. 2016
Veldig fin vibrator, men veldig bråkete.
0
Aldri mer uten den.
Anonymous - 2. sep. 2015
Med denne lille maskinen har jeg aldri hatt mer glede - helt fantastisk. Garantert orgasme på en enkel måte, og jeg har hatt vanskeligheter før før jeg kjøpte denne og var litt anti i begynnelsen, men nå er det en favoritt.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Mini
Anonymous - 8. dec. 2017
En perfekt liten leke som gir stor glede.
Maskinoversettelse fra sinful.se
For små vibrasjoner
Anonymous - 4. may. 2018
Jeg føler at vibrasjonene er for små i dette produktet. Den er veldig kraftig, stilig og har en fin design og materialegenskaper som jeg setter pris på. Men det er som om vibrasjonene ikke når spissen av produktet, men er mer i midten av det. Det fungerer rett og slett ikke for meg. Egg vibrerer med større vibrasjoner enn dette produktet.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful