Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
B Swish Bcute Curve Mini G-punktsvibrator var 1

B Swish Bcute Curve Mini G-punktsvibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Bcute Curve er en G-punktsvibrator som er perfekt til deg hvis du ønsker å eksperimentere med G-punktsstimuli for første gang. Vibratoren har et buet design og er laget i et fast materiale som gjør det enkelt å treffe G-punktet - hver gang.

For at opplevelsen skal bli enda bedre, anbefaler vi at du alltid bruker et vannbasert glidemiddel sammen med Bcute. Vibratoren er vanntett og kan derfor brukes til ekstra våte leker i dusjen.

Bcute Curve har effektive vibrasjoner og du finner enkelt den vibrasjonshastigheten som passer deg på knappen i bunnen av vibratoren. Det følger med en oppbevaringspose, som beskytter vibratoren når du har den med på farten.

B Swish Bcute er laget i 100 % ftalatfri ABS-plast og silikon. Materialene gjør at vibratoren har en myk overflate som føles deilig mot huden. Merk: Vibratoren bruker 1 stk. AA-batteri som selges separat.  

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Liten og smart
Mette - 4. jul. 2017
En enkel liten vibrator, som stimulerer veldig godt. Vibrasjonene er ikke altfor voldsomme, og den er derfor svært god til å bruke under oppvarming. Størrelsen gjør at den er enkel å ta med seg, - og den kan være i de fleste håndvesker.
Ikke helt som forventet
Frig - 30. may. 2018
Beskrivelsen sier trinnlųs regulering ved dreiing. I stedet har den 5 programmer du kommer til ved å trykke gjentatte ganger på enden. Noe som i seg selv er bedre fordi jeg alltid liker de pulserende innstillingene best. Jeg synes imidlertid den bråker mer enn de andre vibratorene jeg har. Kjųpte den som g-punktsvibrator og den er ikke egnet til det fordi den er for kort til rette til rett plass. Det viser seg forųvrig at den helt grei for anal. Kurven gjųr det lettere å fųre den inn enn det ellers ville vęrt. Og selvfųlgelig fungerer den også ganske utmerket på klitoris.
0
Ingen orgasmer
Bonanza - 14. feb. 2018
Ųv, ųv, ųv. Den gamle vibratoren sluttet å virke, så denne måtte erstattes. Dessverre virker den ikke. Det er deilig en stund, så er det bare irriterende. Dessuten er det lite gjennomtenkt at man må trykke på samme knapp flere ganger. Er vibrasjonen for sterk, må du gjennom hele programmet fųr du kan skru av. Det er skikkelig irriterende. Ellers er den laget av et fint materiale.
0
A flyerr
Oppdageren - 24. jan. 2018
Dessverre gjųr det ingenting for meg.. kjųpt pga de gode kommentarene her, så vi er litt skuffet..
0
Liten og smart
Mette - 22. aug. 2014
En fin liten vibrator som stimulerer veldig bra. Vibrasjonene er ikke for voldsomme, og den er derfor veldig god å bruke som oppvarming. Stųrrelsen gjųr den enkel å ha med, og det er plass til den i de fleste damevesker.
0
Liten og smart
Anonymous - 7. apr. 2017
En hendig liten vibrator som stimulerer fantastisk. Vibrasjonene er ikke for sterke i det hele tatt, så den er fin å varme opp med. Størrelsen gjør den enkel å ta med seg på farten, og den passer fint i håndvesken.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Helt ok
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg syntes den var litt for smal og spesielt kort. Det ble vanskelig å holde den når ting fløt, for å si det sånn. Den fungerer bedre for klitorisstimulering. Men elsker overflaten!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Nå?
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg er utrolig ny til å eksperimentere med vibratorer, så jeg er sikker på at de med mer erfaring vil lykkes bedre. Imidlertid syntes jeg det var litt høyt, men ingenting som plager meg med mindre du må være diskret. Testet både for meg selv og at kjæresten min brukte den, men ingen av oss klarte å finne g-punktet med dette produktet (selv om det vanligvis er relativt enkelt for oss / meg) kunne kanskje vært litt lengre, men likte bredden på den. Definitivt vanntett og overflaten føltes bra. Klitorisstimulering var omtrent riktig ... men bare fortsett å eksperimentere!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Søt liten vibrator som får jobben gjort!
Anonymous - 13. mar. 2024
Super deilig vibrator. Jeg har brukt den alene, med kjæresten min og under oralsex. Den fungerer til alt! Det er spesielt bra at du kan skru opp vibrasjonene rett før orgasme for å gjøre det enda bedre. Dette kan til og med gjøres med én hånd. Jeg har nesten blitt avhengig! :-)
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Godt fornøyd
Anonymous - 13. mar. 2024
Relativt stillegående vibrator som er enkel å bruke. Den eneste kritikken jeg har er at den kunne vært noen centimeter lengre for å gjøre den lettere å håndtere. Det er en fin variasjon i styrken på vibrasjonene. Materialet og kvaliteten er god, da den er ganske "myk" på overflaten. En veldig fin nybegynnervibrator.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful