Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
B Swish Bcute Pearl Minivibrator var 1

B Swish Bcute Pearl Minivibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

B Swish Bcute Pearl er en vanntett vibrator for deg som ønsker effektiv stimulering i et diskré design og en størrelse som passer til håndvesken. Vibratoren har et avrundet og lekkert design som gjør den ekstra behagelig og stimulerende når du beveger den inn og ut. Samtidig er den kuleformede spiss også er perfekt for klitorisstimulering.

Med B Swish Bcute Pearl får du 5 kraftige vibrasjonsnivåer som du enkelt kan klikke deg igjennom med et kort trykk på knappen i bunnen. Knappen er enkel å finne, selv om lyset er slukket, fordi den er selvlysende. 

Vi anbefaler at du bruker en god, vannbasert glidekrem når du leker med Swish Bcute Pearl. Bcute Pearl er vanntett og kan derfor også brukes til ekstra våte leker, f.eks.  i dusjen. 

B Swish Bcute Pearl leveres sammen med en oppbevaringspose som beskytter vibratoren, også når du har den med på farten.

Vibratoren bruker 1 stk. AA-batteri, som selges separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Lett å bruke
Anonym - 30. jul. 2019
Et virkelig godt produkt
0
OK
m - 31. dec. 2018
Et ok produkt
0
Enkel og oversiktlig vibrator.
Anonym - 26. mar. 2013
Et virkelig godt produkt for nybegynnere. Det var enkelt å kontrollere styrken på vibrasjonene. Du snur bare den hvite delen, og så kan du skru styrken opp og ned. Vibrasjonene går fra milde til sterke. Det var imidlertid også lett å endre vibrasjonskraften ved et uhell. Vibratoren er vanntett og kan brukes i badekaret, noe som er et klart pluss. Stųynivået er veldig lavt, med mindre selvfųlgelig vibrasjonene skrus helt opp. Da bråker den litt, men ikke så mye at det plager. Jeg vil definitivt anbefale produktet til andre. Det er en vibrator som er oversiktlig og lett å håndtere.
0
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful