Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
B Swish Bfit Classic Vaginakuler var 1

B Swish Bfit Classic Vaginakuler

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Ønsker du også å få hyppigere og sterkere orgasmer? Da kan du trene bekkenbunnen din med B Swish Bfit Classic Vaginakuler. 

Settet består av 4 kuler i to ulike vektklasser, slik at du kan skreddersy treningen og oppnå dine ønskede resultater. Begynn med de lette vektene, og jobb deg opp til de tyngre i eget tempo. 

Treningen bygger opp muskulaturen i bekkenbunnen og bidrar til å øke følsomheten under sex. De er dermed til stor glede for både deg og partneren din. 

Alle kulene inneholder en innvendig, frittløpende kule som roterer i takt med at du beveger deg. Den tynne snoren er sterk og sørger for at du enkelt og sikkert kan få kulene ut når du er ferdig med å trene. 

B Swish Bfit Classic Vaginakuler er laget av silikon, ABS-plast og TPE.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Litt store
KL - 15. jul. 2023
Aldri prøvd detta før,men følte vel at omkrets kunne vært mindre og kulene tyngre.
Etter bare ett par ukers trening med disse vaginakuler, kjenner jeg allerede at jeg har en sterkere bekkenbund og får kraftigere orgasmer.
Miss NO - 8. oct. 2020
Designet på disse kuler er like lekkert som materialene. En silkemyk overflate, gjør kulene lette å føre inn. Kulene kan tas ut av hylsteret for mer variasjon i vekt og størrelse i treningen - noe som også letter rengjøringen etter bruk. Har hatt kulene i bare noen uker, men er allerede kommet i bedre kontakt med bekkenbunden min og føler meg sterkere og mer i kontroll. Jeg opplever også at jeg føler større sexlysten etter å ha fått mer fokus på trening av bekkenbunden.
God kvalitet
Glad jente - 23. dec. 2020
Jeg vil trene bekkenbunnen og valgte å prųve disse. De er enkle å sette inn og holde inne. Det eneste minuset er at du kan hųre dem når du går.
0
Positivt kjųp
Beads - 3. sep. 2020
Jeg kjųpte kulene som mitt andre sett med kuler fordi jeg ųnsket en stųrre utfordring. Vekten på kulene er god, men stųrrelsen kunne kanskje vęrt enda mindre, men med samme vekt. Dette ville ha gjort treningen mer utfordrende. Kvaliteten på kulene er god, og den tynne ledningen er hendig, for du kan til og med gå på en tur med kulene inni uten at ledningen er synlig eller forstyrrer. De indre kulene roterer komfortabelt inni de ytre kulene, for eksempel når man går, men man hųrer de ikke. Jeg synes også at forholdet mellom pris og kvalitet er bra. Pluss for god emballasje, en oppbevaringspose og to kuler i forskjellige stųrrelser.
0
Overraskende nydelig
Anonymous - 6. aug. 2023
Fungerer bra. Den store er imidlertid bråkete når den går....
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Ikke verdt pengene.
Anonymous - 13. mar. 2024
Det gjør ingen forskjell. Jeg kjenner ingenting i magen. Enten virker de ikke, eller så er jeg bygget feil.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful