Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
B Swish Bgee G-punktsvibrator for Begynnere var 1

B Swish Bgee G-punktsvibrator for Begynnere

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Den populære B Swish Bgee er en lang og smal G-punkts vibrator, som gir deg skånsomme og deilige vibrasjoner. Vibratoren, med sitt oppdaterte design, er perfekt for deg som er på jakt etter din første G-punkts vibrator. G-punkts vibratoren er 100 % vanntett, og har en deilig og fast form som vil gi deg målrettet og effektiv stimulasjon hver eneste gang. Vibratorens overflate føles fløyelsmyk mot huden. Med B Swish Bgee kan du bli bortskjemt av 5 forskjellige vibrasjonsprogrammer. Programmene styres via knappen i bunnen av vibratoren. Multispeed funksjonen gjør at opplevelsen med vibratoren blir enda mere intens, og du kan enkelt finne vibrasjonsnivået som passer best til deg. Medfølger: En liten pose for diskret oppbevaring. For enda større nytelse, anbefaler vi bruk sammen med et vannbasert glidemiddel.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Anbefalt av fysioterapeut
Linda - 18. jul. 2021
Jeg er blitt anbefalt dette produktet av en fysioterapeut jeg går til, for å strekke de indre musklene i skjeden. Dette spesielle produktet er bra til formålet på grunn av det faste "hodet". Så den kan brukes til alt annet enn sexleketųy. Utover det :-) er det lett å kontrollere i forhold til g-punktstimulering, enkelt og effektivt.
0
Lyseblå
Anna - 22. dec. 2018
Morsomme sexleketųy. Ganske tynn, men den er lett å leke med (spesielt når du får en skikkelig håndverker :-)). Jeg tok den med til Gran Canaria, så jeg fikk endelig det jeg håpet på (en sprutende orgasme).
0
Fantastisk opplevelse
Arn - 28. aug. 2017
Vi er et ektepar på begynnelsen av 60-årene som er nybegynnere når det kommer sexleketųy. Kjųpte flere vibratorer og ville deretter utforske g-punktet. Denne lever opp til forventningene, en helt unik opplevelse som garantert vil gjentas ofte. Bra for oss nybegynnere.
0
Fantastisk
CCB - 11. jul. 2017
Den er bare liten og praktisk og kan tas med overalt ...
0
Fin startvibrator
Christin - 3. jul. 2017
Veldig fin vibrator som er fin og har en fin overflate. Den har 5 forskjellige vibrasjoner. De 3 fųrste er vedvarende vibrasjoner, mens de 2 siste er pulserende - jeg elsker spesielt den siste. Vibratoren er imidlertid ganske tynn, så den er nok best for en som har en liten vagina – jeg fųlte meg ikke fylt opp nok. Alt i alt en fin vibrator for en som har en ganske liten vagina eller en nybegynner.
0
Liten, men god
Anonymous - 13. mar. 2024
Veldig rimelig. Vibrasjoner og styrke er det du forventer av pris og størrelse, men ingenting galt med dem. Liten og smal som er det jeg ønsket å nå dypt inne uten å måtte strekke ut.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Klart autorisert
Anonymous - 11. nov. 2021
God størrelse hvis du trenger en mindre g-pouch-stav. Veldig bra prispunkt med god konstruksjon
Maskinoversettelse fra sinful.se
Lyseblå
Anonymous - 13. mar. 2024
Morsomt leketøy. Ganske tynn, men den er lett å leke med (spesielt når du får hjelp av en ekte håndverker :-) ). Det var på Gran Canaria, og endelig fikk jeg det jeg hadde håpet på (fonteneorgasme).
Maskinoversettelse fra sinful.se
Det beste av det beste
Anonymous - 13. mar. 2024
Den er rett og slett fantastisk, kona elsker den. Vi bruker den mest som et parleketøy.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Overlevde vaskemaskinen!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg kastet den ved et uhell i vaskemaskinen sammen med sengetøyet, og selv om den trengte nye batterier og tid til å tørke, fungerer den fortsatt. Jeg har hatt denne vibratoren i nesten 3 år, og den har aldri sviktet! Jeg kan bare anbefale den, spesielt for nybegynnere.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful