Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
B Swish Bnaughty Deluxe Fjernstyrt Vibratoregg var 1

B Swish Bnaughty Deluxe Fjernstyrt Vibratoregg

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Bnaughty Deluxe finnes nå i en oppdatert utgave, med et nytt og lekkert design. Det fjernbetjente vibrator egget er perfekt til deg som gjerne vil bortskjemmes med deilige vibrasjoner. Egget har hele 6 forskjellige vibrasjons-programmer, som sikrer deg meget pirrende opplevelser. Du kan også bruke Bnaughty Deluxe på klitoris, hvor du enten holder egget med fingrene, eller taper det fast med en hudvennlig tape. Husk å bruke en tape som ikke sitter for godt fast på huden, som ikke er smertefull å fjerne. F.eks. en silikon-tape. Du skifter enkelt mellom programmene med fjernbetjeningen, som har en 60 cm lang ledning. Alternativt kan partneren din ta kontrollen over vibrasjonene og opplevelsen. Vibrasjonstid ca. 3 timer. Produsert i kvalitets ABS plast. Merk: Bnaughty bruker 2 stk. AAA batterier, som selges separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Alle burde ha den!
Anonymous - 7. jul. 2019
Selve materialet er fint og mykt og lett å bruke! Det er forskjellige vibrator-ioner! Og de er kraftige og rolige - orgasme er garantert! Jeg er fornøyd med mitt nye kjøp!
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Bør ligge i alle kvinners skuffer
Anonymous - 7. nov. 2012
Dette produktet garanterer en fantastisk klitorisorgasme. Med de ulike vibrasjonsmulighetene (mild, sterk, variert) kan den brukes av både følsomme og mindre følsomme. Dette vibratoregget bør ligge i skuffen til enhver kvinne og kan brukes til langvarig nytelse, men også til raske klitorisorgasmer som oppnås i løpet av fem minutter.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful