Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
B Swish Bnaughty Fjernstyrt vibratoregg var 1

B Swish Bnaughty Fjernstyrt vibratoregg

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Bnaughty Classic er en forbedret utgave av B Swishs populære fjernbetjente vibrator egg, som er perfekt til frekke par-leker. Hvis du fantaserer om å bli stimulert, samtidig som partneren din styrer vibrasjonene, så er Bnaughty det perfekte egget til deg. Bli bortskjemt av de 5 forskjellige vibrasjons mulighetene, som gir deg deilig massasje innvendig. Du starter vibrasjonene ved å trykke på den store power-knappen, som brukes til å starte- og slukke eggets vibrasjoner, samt å skifte mellom innstillingene. Egget er laget i ABS plast, med en myk overflate, som føles deilig mot huden. For at opplevelsen skal forsterkes og innføringen skal være mere behagelig, anbefaler vi at du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel. Bnaughty Vibrator Egget er vanntett, slik at du kan ha ekstra våte leker i dusjen. Merk: Bnaughtys fjernbetjening er med ledning, som er 80 cm lang. Vibratoren krever 2 stk. AAA batterier, som selges separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Diggbart!
Rose - 21. sep. 2020
Ikke helt ideelt med ledning i steder for trådløst og den bråker litt. Men du verden for en herlig følelse det gir. Et av de bedre eggene jeg har vært borti når det gjelder vibrasjoner.
Akkurat passe
Anonymous - 3. jul. 2023
Den er fin, gjør det den sier den skal gjøre. Ikke mye, men veldig fin.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful