TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
B3 Onye Klitorisvibrator var 1

B3 Onye Klitorisvibrator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

B3 Onye er en stilig klitoris vibrator, som er ideell til deg som gjerne ønsker et diskret og feminint sexleketøy. Vibratoren er elegant og tynn, men vibrerer allikevel kraftig og intenst. B3 er kjent for å lage stilige produkter, i veldig god kvalitet. Det samme gjelder for denne lille klitoris vibratoren, som kan minne om en liten parfyme eller et sminke produkt. Vibratoren er laget i godkjent ABS-plast og har en stripe med silikon, som gir deg et godt grep. Den hvite utgaven av Onye, har en fin perlemor overflate, mens den svarte har en blank overflate i høyglans. Onye kommer i en pen eske, som kan brukes til stilig og sikker oppbevaring av vibratoren. Vibratoren er primært for stimulering av klitoris, men du kan også bruke den vaginalt, som en liten dildovibrator. Du kan velge mellom 8 forskjellige vibrasjonsnivåer, som du enkelt styrer med vibratorens eneste knapp. 

For at du skal få optimal nytelse, anbefaler vi at du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel. Onye er allerigivennlig og fri for ftalater. Merk: Klitoris vibratoren bruker 3 stk. AAA batterer, som selges separat. 

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful