Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Baci Blonde Halterneck BH-sett Plus Size var 1

Baci Blonde Halterneck BH-sett Plus Size

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

La den indre divaen din komme til uttrykk med dette forførende undertøysettet fra Baci, og nyt de beundrende blikkene fra partneren din. 

Skålene på BH'en rammer barmen inn på en flott måte og avsluttes i en halterneck med en flott, feminin blondekrage som lukkes med to knapper. Blonden er lett gjennomsiktig, noe som gir et feminint uttrykk. 

De matchende bunnløse trusene er designet for å fange blikk, og de myke blondene er utrolig behagelig å ha på. 

En absolutt must til din sexy garderobe. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Styr unna
Becky - 18. mar. 2021
Jeg bruker vanligvis 85 i ( i bh ). Denne bhen hadde en front som kunne minne om en 65/70 B. Spillene er knøttsmå til å skulle være en plus size. Båndet etter spillene er alt for løs for min del. Båndene som skal gi et lite løft og hold er også alt for løse. choker-delen av bhen er grei og trusen sitter helt ok.
Dårlig passform og merkelige dimensjoner
Linje - 16. feb. 2021
Skålene er veldig små i forhold til at den er plus size, mens det (som stųrrelse 44-46) er ellers mye stoff. Stykket som går rundt halsen sitter lųst. Det samme gjelder stroppene som går fra halsen og ned til skålene. Det ville vęrt supersexy om det passet, men når dimensjonene er så uforholdsmessige, er det hele mest komisk.
0
Merkelig stųrrelse
Rs - 26. dec. 2020
Det er en merkelig stųrrelse, så BH-koppen ligner nok en liten/B-skål men resten av stoffet er megastort og lųst og henger bare. Det er superirriterende.
0
Merkelig stųrrelse på BHen.
C - 10. dec. 2020
Skålene sitter veldig tett sammen så sitter ikke pent på en stor kvinne. Det virker stort sett som om det er tatt mål for skålene basert på veldig små bryst så er det lagt til ekstra lengde rundt kroppen. Hadde det sittet skikkelig, hadde det vęrt veldig pirrende. Trusen er som den skal vęre :)
0

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful