Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Baci Hall Pass Skoleuniform Plus Size var 1

Oversikt

Trenger du en sexy uniform til en frekk uniform? 

Kle deg ut som en slem skolepike i denne sexy uniformen i skotskrutete stoff fra Cottelli. Ideell til en frekk utkledningsfest eller til andre frekke begivenheter.

Settet består av et kort skjørt med en bred, svart blonde nederst, samt en liten svart bindetopp, som favner seg om brystet og enkelt lukkes foran med to knytebond. Vi lover deg at den dype utringningen nok skal gi deg litt ekstra oppmerksomhet.

Sett prikken over i'en med et par selvsittende strømper.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Naughty schoolgirl
Morten - 8. jun. 2021
Jeg har oppfylt fantasien min om en slem skolejente og alt som skulle til var å presentere kjęresten for dette antrekket. At skjųrtet åpnes og lukkes med borrelås gjorde det fint og enkelt å ta av. Hun fųlte seg sexy og komfortabel i kostymet, og det vil definitivt bli brukt igjen.
0
Sexy!
RouvaB - 2. may. 2021
Toppen passer fint til store bryster, litt stor for meg, men jeg var redd skjųrtet i en mindre stųrrelse ville vęre for lite. Det sorte stoffet på toppen er litt gjennomskinnelig, og skjųrtet dekker så vidt rumpa. Et skikkelig sexy antrekk, gleder meg til mannen min får se
0
Hųyt verdsatt
Felicia - 19. mar. 2020
Dette var mitt siste kjųp fra denne siden, og det ble satt stor pris på, må jeg si. Materialet er av god kvalitet og i en stųrrelse som er justerbar. Skjųrtet har borrelåsjustering i midjen, som er diskret og toppen kan knytes så den fungerer i de fleste stųrrelser. Veldig sexy, anbefales på det sterkeste.
0

Baci Hall Pass Skoleuniform Plus Size

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful