Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Bang! XL Bullet Dildovibrator var 1

Bang! XL Bullet Dildovibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Noen ganger er alt du trenger er et enkelt, solid skaft med noen fantastisk røffe vibrasjoner, og det er akkurat det XL Bullet fra Bang! tilbyr. Denne oppladbare dildovibratoren i maks størrelse er klar til å tilfredsstille klitoris eller fylle deg, uansett hva du vil.

Vibratoren er laget av ABS-plast med en fløyelsaktig overflate som føles nydelig på huden. Tilsett litt glidemiddel for å forbedre gliden og forsterke følelsen. Når du er klar for litt mer stimulering, aktiverer du de kraftige vibrasjonene med knappen på håndtaket og velger din favoritt blant de 3 hastighetsinnstillingene.

XL Bullet er vanntett, så hvis du leter etter nytelse i det våte element, er det et godt valg. Nyt vibrasjonene i dusjen eller under vann alene, eller inviter partneren din.

Lad vibratoren med den medfølgende USB-kabelen. Rengjøring er en lek med varmt vann og mild såpe eller sexleketøyrens for optimal hygiene.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Bang bang!
Anonymous - 13. mar. 2024
Dildoens materiale er av høy kvalitet og behagelig. Størrelsen på dildoen gjør den mye mer behagelig å bruke enn mindre bullettis. Et pluss for den stillegående lyden og at produktet er oppladbart. Fargene er også passende, i hvert fall for min kvinne.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful