Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Basix Rubber Works Dildo med Sugekopp var 1

Basix Rubber Works Dildo med Sugekopp

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Basix Rubber Works Dong fra Pipedream er den ideelle dildoen for deg som ønsker en fyldig og realistisk stimulasjon. Dildoen har et tydelig hode og en årete overflate, som gjør den ekstra stimulerende. I bunnen er det innebygd en sugekopp, som gjør det mulig å nyte dildoen uten hender. Den kan settes fast på jevne og harde overflater.

For at opplevelsen med dildoen skal forsterkes, anbefaler vi at du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel. Dette vil også gjøre innføringen mer behagelig. Etter bruk rengjøres dildoen med varmt vann og evt. en Sexleketøys Rengjøring.

Mål: Basix Rubber Works Dong fra Pipedream er 29 cm lang, hvor 19,5 cm kan innføres. Dildoen er 5 cm i diameter på det bredeste punktet.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Den virkelig beste
Anonymous - 13. mar. 2024
Da jeg åpnet pakken innså jeg hvor stor den var, den er mye større i virkeligheten enn du tror. Laget av veldig godt materiale, ser ekte ut og føles veldig ekte. For bare 270 SEK er det verdt hver krone.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Fredagshygge
Anonymous - 13. mar. 2024
Robust dildo for deg som synes størrelsen er viktig. Sugepluggen sitter godt fast, og materialet er mykt og smidig. Et godt kjøp hvis du vil prøve litt større...
Maskinoversettelse fra sinful.se
Kjære...
Anonymous - 13. mar. 2024
Da jeg åpnet pakken og så den, ble jeg litt nervøs som tidligere kunde. Den ER stor. Men så deilig! Partneren min er omtrent like stor, og vi har lett etter en dildo med sugekopp som vi kan bruke sammen, og som kan fylle meg på samme måte som han gjør. Mission accomplished! Jeg ville heller ikke ha en som prøvde å se ut som den ekte varen når det gjelder farge, så den helsvarte er også et fullt poeng! Jeg angrer ikke et sekund på dette kjøpet!
Maskinoversettelse fra sinful.se
MONSTER PENIS DELUXE
Anonymous - 3. may. 2017
For å være ærlig var jeg ikke særlig forsiktig da jeg bestilte denne, men gikk for den fordi den virket som en utmerket erstatning for en utslitt gammel følgesvenn. Sjokket kom da jeg fikk pakken hjem... Men det stoppet ikke noe. Ett år senere er den svært godt brukt og en favoritt i samlingen min. På grunn av den store størrelsen krever den en skvett glidemiddel og litt oppvarming, men følelsen den gir - HALLELUJAH. Du føler deg fylt til randen, men du vil nesten ha mer. Bare tanken på hvor stor denne dildoen er, gjør deg ekstra opphisset. Sugepluggen er praktisk hvis du vil ha litt moro på egen hånd, og velger å feste den på en egnet flate, for eksempel sengegavlen, gulvet etc. Som partner setter man stor pris på å se på. Den enorme størrelsen kan virke skremmende ved første øyekast, men dette er et fantastisk nytelsesverktøy som bør prøves hvis du er ute etter noe spesielt. Ikke bli skremt hvis det er vanskelig å tilpasse seg på første forsøk!
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful