Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Basix Rubber Works Fat Boy Dildo 25 cm var 1

Basix Rubber Works Fat Boy Dildo 25 cm

Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 529,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

De som sier at størrelsen ikke betyr noe, har ikke møtt Fat Boy dildoen fra amerikanske Basix Rubber Works. 

Med en lengde på hele 25 cm og diameter på 5,7 cm gir den imponerende dildoen deg opplevelsen av å bli fylt helt ut, og er mest egnet til deg som har erfaring med dildolek. 

Dildoen er fremstilt i et særlig utviklet Body Safe PVC, som gir en myk overflate og er samtidig såpass hard at den gir målrettet stimuli. 

Det markerte penishodet, synlige årene og store testikler bidrar alt til en realistisk følelse, både ved vaginal og anal lek. 

Bruk den pirrende dildoen til frekk alenelek, eller inviter med en partner til et heftig forspill og eksperimenter med den svært potente Fat Boy.

MerkeBasix Rubber Works
Produkt vekt (g)705
Full lengde (cm)25
Innførbar lengde (cm)19
Diameter (cm)5.7
PrimærmaterialePVC
FargeBeige
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU16193
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Perfekt strøøelse men hard
Pat - 25. jan. 2022
Denne dildoen har perfekt størrelse og fyller godt, men jeg synes dildoen kjennes litt hard og den gjør derfor litt vondt til tider.
Stor og deilig
Kvinne 24 - 22. dec. 2021
Denne dildoen lever opp til forventningene. Den er stor, den har et mykt materiale som gjør at den ikke blir for hard inni deg når du bruker den. Endten du bruker den i vagina eller i anus. Den er også ganske tung så kan fint bruke den på gulv stående uten problemer.
Godt gjennomført dildo, fin tykkelse å bøy.
Livsnyteren - 13. jul. 2019
Veldig godt gjennomført dildo, fin lenge, passelig tykt hode som man godt kjenner når det er inne, fantastisk glatt og glir godt. Perfekt bøy som treffer akkurat der den skal treffe. En av de betre dildoen jeg har prøvd. Resultatet? En fantastisk følelse av å bli fylt opp å en himmelsk orgasme:)
Sublimt
Qq - 9. jul. 2020
Fantastisk dildo. Veldig fin stųrrelse og realistisk.. Fyller opp veldig godt. Men... Jeg kjųpte den i svart. Og den stinker!!!!!! Jeg har vasket den, men det lukter fortsatt!!!
0
Fint hode
Q - 15. jul. 2017
En annen fordel jeg synes denne dildoen har er at den ikke har en stor kant ved hodet. Denne er myk og deilig. Det er for meg en utrolig deilig fųlelse at den bare glir inn og ut.
0
Wow :-p
Q - 15. jul. 2017
Det er litt av en opplevelse. Jeg hadde tenkt på å kjųpe den lenge. Men bestilte den ikke. Må si, jeg kan ikke forstå hvorfor jeg ventet... Den er nydelig og stųrrelsen er perfekt, så du kan virkelig kjenne den. Formen er perfekt. Og ja, det er helt ekstatisk. Godt med glidemiddel/vaselin. Kan absolutt anbefales. Hvis du virkelig liker det stort, uten at det er massivt
0
Sublim nytelse fra fantastisk penetrasjon
Ass Man - 7. jul. 2017
Jeg holder på å få meg en flott samling dildoer, men denne er den absolutt beste. Den er midt i blinken med tanke på diameter, og den når helt inn i anus i hvert fall på meg :) Den nydelige spissen og lett buede designet gjųr at den nesten finner seg selv helt inn. Og med sin gode og store diameter og faste, men myke overflate og årer, er den ren nytelse inn og ut, sakte og raskt. Den er ganske stor, så husk å varme opp med noe mindre fųr du bruker den. For eksempel en plugg og en mindre dildo. Og når du har varmet opp, hopp på den og nyt den sublime stimulerende gleden ved å bli fylt ut :)
0
Enorm
Anonymous - 3. may. 2023
For ekspert....som ikke er mitt tilfelle lol men super vakker og imponerende.... etter min mening bra å forberede seg på knyttneve
Maskinoversettelse fra sinful.fr
Deilig
Anonymous - 13. mar. 2024
Selv om jeg kjente målene, ble jeg likevel overrasket over hvor stor den var da jeg pakket den ut. Den er imidlertid superfin i materialet og fin og fast. Første gang jeg brukte den fikk jeg tre orgasmer, og jeg gleder meg allerede til neste gang :) anbefales på det sterkeste hvis du vil bli godt fylt!
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful