Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Bedroom Battle Erotisk Spill til Par var 1

Bedroom Battle Erotisk Spill til Par

Relaterte produkter
Soverom Battle Hot Summer Days utvidelsespakke
kr 109,00
Inkl. mva.
Bedroom Battle Naughty Winter Nights utvidelsespakke
kr 109,00
Inkl. mva.
kr 269,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Tør du å gi partneren din en utfordring som ikke er til å motstå med Bedroom Battle? La kortene avgjøre hvordan deres erotiske aften skal utarte seg. 

Dere bruker de 92 forskjellige battle-kortene til å spille om frekke gevinster i form av sexy utfordringer, som dere skal utføre på hverandre.

Det handler om å spille kortene taktisk, slik at du kan utleve dine favorittfantasier. Spillet inneholder også 70 gevinstkort med i alt 210 utfordringer som: "Gi eller motta oralsex i 3 minutter i en stilling som dere ikke har prøvd før" eller "Bruk 3 minutter på å kysse, mense dere leker med hverandres edle deler"

Hvis det kommer oppgaver som dere ikke ønsker å utføre, så har hver spiller et "Bail Card", som fritar dere fra å leke med.

Perfekt som icebreaker til nye par eller til forhold hvor dere gjerne vil ha litt ny inspirasjon. Kan spilles av alle par uansett seksuell preferanse.

Vær oppmerksom på at spillet er på engelsk.

MerkeTingletouch Games
Produkt vekt (g)295
InkludertKort, Instruksjoner
FargeForskjellige farger
Språk på emballasjeEngelsk
SKU18268
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Godt kjøp
Uss - 14. dec. 2019
Dette spillet er et litt annerledes spill. Den som får mest poeng i runden vinner en belønning. Det er tre belønninger som vinneren kan velge imellom. Mange kort i pakken. Ikke alt som passet til oss, men for oss handlet det litt mer om at det ble for mildt. Kiling og biting er ikke helt oss. Men det var masse å velge mellom som binding, ut å bli satt i fare for å bli sett, massasje, pisking, sug, sleik, sex, dirty talk, anallek sov alt uten å komme. Det må man vente til siste kort for å få lov til. Et tidkrevende spill. Spesielt pm man velger de lengste tidene på belønningene. Passer for alle, uansett legning. man har også to pass muligheter. Fikk vertfall syk orgasme etter å ha blitt pirret så mye. Litt kjipt om flaksen gjør det sånn at du aldri vinner en belønning da. Savner bruksanvisning på norsk, da spillet har en del regler. Sånn alt i alt fornøyd med kjøpet. Vihar spilt det flere ganger og gir deg masse inspirasjon til ting.
Moro
KA - 4. jan. 2020
Underholdende. Enkel. Frekk. Det kan ikke sies enklere!
0
Erotisk for alle pengene
Zekken - 28. dec. 2019
Dette spillet ser kanskje ikke ut som mye, men når du fųrst kommer i gang blir du lett revet med. Kan absolutt anbefale dette spillet til andre par som en litt morsom måte å komme i stemning på.
0
Flott
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette er et flott spill. Premiekortene er morsomme og oppfinnsomme, og det er mange av dem. I tillegg er kampdelen av spillet, der du bestemmer hvem som får velge premiekortet og hvem som får premien, også veldig morsom og engasjerende.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Veldig bra!!!
Anonymous - 13. mar. 2024
Kjæresten min og jeg spilte, og det var veldig gøy. Selve spillet var også veldig morsomt, og kortene hadde morsomme utfordringer. Det er som å spille et morsomt taktisk hjemmespill, men med litt ild i seg. Jeg anbefaler 5/5. Kortene er på engelsk, men lette å forstå.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Anmeldelse på
Anonymous - 13. mar. 2024
Et hyggelig tidsfordriv som også passer for et par kvinner!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Hauska
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg kjøpte det som en oppkvikker til et forhold, da produktet kom fant jeg ut at jeg hadde vært utro i nesten et år og forholdet tok slutt. Så jeg har faktisk ikke hatt sjansen til å spille spillet, men etter å ha lært meg reglene og lest kortene, virker spillet morsomt, spennende og kanskje til og med utfordrende :). Spillet krever litt mer tenkning enn et enkelt terningspill, men når du først tar deg tid til å lære det, får du taket på det :)
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Høydepunkter fra kampen
Anonymous - 13. mar. 2024
Spillet var morsomt første gang, selv om man måtte sjekke reglene innimellom. 2 timer gikk ubemerket forbi, og all slags støtte ble testet!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Flott!
Anonymous - 13. mar. 2024
Spillet var litt vanskelig å forstå i starten, men man kom fort inn i det og da var det kjempegøy! Dette vil kunne spilles mange ganger uten repetisjon, variasjonsmulighetene er store! Flott!!!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Moro, moro, moro
Anonymous - 13. mar. 2024
Virker som et morsomt og ekte spill
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful