Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Belladot Ebba var 1

Belladot Ebba

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Belladot Ebba Large Vibrerende Dildo, er Belladots største dildo. Belladot Ebba har en matt, og elegant finish, og en deilig vibrator med tre kraftige vibrasjonsinstillinger.

Kombinasjonen av størrelsen og den kraftige vibrasjonen, gjør Ebba til en svært stimulerende dildo.

Selve vibratoren er montert i tuppen av den harde staven, noe som gjør at g-punktet også får massevis av oppmerksomhet.

Innsetting av batterier: Det er viktig at batteriene settes i riktig vei. Dersom man setter i batteriene med feil orientering, vil vibratoren enten ikke starte, eller så vil den starte av seg selv, og ikke la seg slukke. I sistnevnte tilfelle skal alle batteriene snus rundt. Det fremgår av markeringen ved batteriluken hvordan batteriene skal vende. For å skru av eller på vibratoren, holdes "+" eller "-" knappene ned i 2 sekunder.

Før bruk: Du kan med fordel påføre et lag vannbasert glidemiddel på Belladot Sofia. Det gir det suverent beste opplevelsen. Rengjøring: Belladot Sofia er vanntett, og kan vaskes i lunkent vann. Bruk eventuelt en rengjøringsspray fra Fun Factory, som er spesielt utviklet for rengjøring av sexleketøy.

Etter bruk: Sinful.no anbefaler at du tar ut batteriene når Belladot Sofia ikke er i bruk. Ellers er det en risiko for at batteriene kan gradvis tappe seg tomme for strøm mens de står montert i vibratoren.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Belladot Ebba
Fox - 29. mar. 2020
Den beste dildoen noensinne! Passende stųrrelse, form og fųlelse. Ingen unųdvendige vibrasjoner, bare tre forskjellige vibrasjonsintensiteter. Etter dette kommer jeg aldri til å bruke noen av mine andre dildoer.
0
Så bra
Anette - 29. apr. 2020
Så bra ... nesten for godt ... :)
0
Det beste jeg noen gang har prųvd
Ann - 9. mar. 2018
Elsker den, så kraftig at den går fort, hvis du vil ;) Jeg skrur den alltid av etterpå for å spare batteriene da de ellers lader seg ganske raskt ut hvis den fortsatt er satt sammen. Lett å rengjųre, godt materiale for allergikere som meg.
0
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful