Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Belladot Evelina Menstruasjonskopp var 1

Belladot Evelina Menstruasjonskopp

Velg Størrelse:
S/M
L
Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
Kaerlig Økologisk Intim Skumsåpe 150 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 269,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Evelina Menstruasjonskopp fra Belladot er et behagelig og praktisk alternativ til bind og tamponger. Bra for deg, lommeboka og for miljøet! 

Den myke silikonkoppen settes opp i skjeden, hvor den samler opp menstruasjonsblodet. Deretter tømmes og rengjøres den etter behov. Helt uten luktsjenanse! 

Koppen er enkel å sette opp. Du folder den sammen, fører den inn, og når du slipper den vil den folde seg ut igjen, og dermed sitte sikkert og godt, uten at du merker den.

Du kan bruke koppen ved både svak og kraftig blødning, og du kan til og med svømme, drive med sport og sove med den. Koppen er allergivennlig og latexfri. 

Evelina finnes i 2 modeller: S/M til kvinner under 30 som ikke har født aginalt, og M/L til kvinner over 30 eller som har født vaginalt.

Visste du at 9 av 10 kvinner som prøver en menskopp sier at de vil fortsette å bruke den, samt anbefale den til andre?...

MerkeBelladot
Produkt vekt (g)15
InkludertOppbevaringspose
Kapasitet27
StørrelseS/M
PrimærmaterialeSilikon
FargeBlå
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeSvensk, Engelsk, Spansk, Finsk, Dansk, Tysk , Norsk, Italiensk, Fransk
SKU18237
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Super fornøyd
Fornøyd - 2. may. 2019
Jeg skal aldri gå tilbake til bind og tamponger, denne koppen her er fantastisk! 12 t uten lekkasje og enda plass til mer + et enkelt design som gjør det enkelt å ta den inn og ut!
Jeg kan spare penger
Mitten - 3. aug. 2020
Denne koppen gjųr at du sparer både penger og miljųet :) veldig enkel å bruke, sitter komfortabelt, fųles rart i begynnelsen, men sitter naturlig etter en stund. Lett å vaske, vil ikke stinke hvis den vaskes ordentlig. Du kan også koke den, så det er ikke nųdvendig å kjųpe en ny etter et par år :)
0
det fungerer
kik-pea - 13. jan. 2020
Virkelig praktisk. Fungerer bra også på reise. Da bųr du selvfųlgelig også ha med deg koppehåndklęr. Ikke hard, men bųyer seg litt.
0
Full 10+
anonym - 11. nov. 2019
Emballasjen er vakker og volumet er helt grei. Den vakre marineblå fargen og skalaen er praktisk.
0
Anbefales sterkt
A - 7. apr. 2018
Jeg har brukt menstruasjonskopper nå i over ti år. Dette er min tredje menskopp og den beste så langt. Anbefales sterkt! Komfortabel og god. Jeg vet imidlertid ikke om jeg er helt enig i at man plutselig må kjųpe den store stųrrelsen på 30-årsdagen. Jeg tror du kan holde deg til den mindre stųrrelsen til du får barn. Men vi er alle forskjellige, så hva vet jeg.
0
bra for
Anonymous - 1. mar. 2019
Når du først har lært deg å ta ut koppen og sette den bort, er det definitivt den enkleste menstruasjonsbeskyttelsen jeg har prøvd. Selv den store størrelsen føles ikke "stor" i det hele tatt. Det er også fint å bade i badstue og svømme under menstruasjonen. Det er et kvalitetsprodukt.
Maskinoversettelse fra sinful.fi

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful